- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratam23
aktív tag
Sziasztok!
Csak most akadtam rá erre a PH-s fórumra, de látom sokan vannak itt a Gocompete oldalról is.
Én is ott veszek részt a B ligában. Sajnos még nincs kormányom ezért billentyűzettel nyomom és ezért kénytelen vagyok full assisttal játszani. Cooler féktvávjai azonban még nekem is késeinek tűnnek, hiába vagyok max segítséggel én is elszállnék ha így fékeznék mint ő. Nem tudom mi a titka. 
Új hozzászólás Aktív témák

- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én is ott veszek részt a B ligában. Sajnos még nincs kormányom ezért billentyűzettel nyomom és ezért kénytelen vagyok full assisttal játszani. Cooler féktvávjai azonban még nekem is késeinek tűnnek, hiába vagyok max segítséggel én is elszállnék ha így fékeznék mint ő. Nem tudom mi a titka.