Hirdetés
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
willike71
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
A 2012-t így kezdtem. Ezért ugye nem kellett átszoknom tulajdonképp, hanem megszoknom és a 2012-t megszoknom közben. Amit nehéz megszokni, hogy a DRS kicsi zöld LED-ecskéje alig látható, arra szinte nem is tudok hagyatkozni, hanem érzésre nyomom, ha elég közel vagyok valakihez.

No és a KERS használhatóságát a kormányon egy 400-ról visszafelé haladó szám jelzi. Mondjuk Red Bull-nál nem a kormányon, hanem a kasznin van elhelyezve. Ja és még nehézség lehet az is, hogy különböző autóknál különböző helyen van a DRS lámpa.
Ezeken kívül még a visszapillantó tükrök is nehézséget okoznak, mert belógnak a képbe bizonyos autóknál, ezért is választottam a Lotust a ligára. Ferrrarinál, Mekinél, Red Bullnál is magasan van a tükör.De mindezek ellenére már az elejétől élvezem ezt a nézetet, mert így élvezetesebb és a 2011-esben tapasztalhatónál azért feljebb van, épp pont jó.

Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest