Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Köszi, meg fogom nézni
szerk:
Hockenheimring, első kanyar, mutatja a kollégát, amint leszorítja verszomjast a fenébe, lökdösi folyamatosan, de rá is b@szik a kis köcsög, mert kisodródik ő is ... ja, és amikor megelőztem, és ő volt az utolsó, nem én, akkor érdekes módon lost connection lett ... nagyon érdekes, de a következő futamon, 3 perc múlva, már ott feszített ... hirtelen visszajött a net , ugye ?Verszomjas ugyanezen a futamon, követett egy srácot fél körön keresztül , többször fékeznie kellett miatta, de nem lökte ki, hanem megvárta, amíg a következő körben, az első kanyarban ki tudta fékezni ... nahát ... így is lehet játszani
Én megértem, hogy ha valaki ügyesebb, - tisztában vagyok a képességeimmel, nem kergetek illúziókat - nem is ezzel van a gond, előzzön meg, de ne taposson el, alázzon szét, utána meg röhögjön a pofámba ... elegánsan is meg lehet oldani a dolgot ... és meg kellene tanulni veszíteni is, de ugye ide már azért egy kicsit komolyabb intelligencia kellene.
Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest