Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
heihachi
üzenetére
Huhh, akkor megnyugodtam... Már azt hittem simán kaptam 2,5 mp-t. Értem én, hogy hosszú a pálya, de azért az kicsit sok lett volna.
Nem is tudtam, hogy a time trial ennyire más. Azt hiszem azt nem fogom használni, mert nem valós értéket mutat.A replay ugyanúgy van mint a verseny után. Amikor a Q3 befejeződik, feljön az eredményjelző, ahol ott van, hogy view replay. Legalábbis nálam ott volt, most nézem, hogy a te képeden nincs...
Ez fura.Más: Sokan írják a hibákat a szingliből, ezek nyilván javítva lesznek az első patchben, a boxos hiba biztos, mert az tényleg eléggé durva. Bár én úgysem azért fogom megvenni, hogy a legend AI-val szórakozzak egy Lotussal. Van abban is feeling, de ha van lehetőség emberekkel menni, inkább azt választom.

DigitXT: Itt is összemérjük a tudásunkat??

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez fura.