- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Patrick
üzenetére
Kérem szépen az úgy történt, hogy... Az első versenyen még semmi gond nem volt. Időmérőn 2. helyet csíptem el, a versenyen első helyre jöttem fel, bár a 2. helyezett végig ott volt mögöttem 10-15 mp-re. Viszont egy kicsit túl sokat használtam a motort fast-on, ezért az uccsó körre kifogyott a benya, így 4. helyen futottam be...

Melbourne-ben kezdődtek a bajok. Ezen a pályán vagyok a legerősebb, bár az időm engem is meglepett az időmérőn, ugyanis az eddigi legjobbat értem el 1.24.8xx-at. A 2. helyezett 1,5 mp-re volt tőlem. A versenyen az első körben egy hiba miatt pár körig visszacsúsztam a 2. helyre, de aztán visszavettem a pozíciót és elsőnek futottam be. Ekkor alakult ki az a nevezetes eredmény, ahol a 2.-on kívül mindenkit leköröztem és a 2. is 1 percen kívül volt (hozzá kell tenni, hogy ezek 100%-os futamok). A verseny után a fórumban megkezdődött a csíterezés, bár itt még voltak olyanok, akik megvédtek, így hamarosan megnyugodtak a kedélyek.
A maláj futam időmérője szorosabb volt, mert ott nem volt akkora rutinon, de a versenyt így is megnyertem nem nagy előnnyel, de többek szerint már az x. körben volt akkora előnyöm, hogy az lehetetlen. Az utolsó körben az egyik f1gh vezető nem engedett el miközben leköröztem, holott ő eső és meg lágy gumin voltam (száraz pályán), amikor egyenesben mellémentem, akkor meg leszorított...
Ezután újrakezdődtek a vádaskodások, elég durva hangnemben, amit ha én is használtam volna, akkor kidobnak. Mivel ismertem már a helyzetet ennyire, így mindig kimérten válaszoltam és megtiszteltem őket azzal, hogy emberként viselkedem, miközben nekem is lett volna jogom "eldurvulni". Videót is csináltam, de semmit sem értem vele.Pár nap alatt rendeződtek a viszonyok és bár ki szerettek volna dobni, mivel nem adtam rá okot, a csítelést meg nem lehetett bizonyítani, így maradhattam.
De mivel egy-két emberen kívül más nem bízott az ártatlanságomban, így inkább hagytam az egészet. A vicces az, hogy pont a bajnokság 2. helyezettje próbált védeni, pedig ha nem lettem volna ott, akkor nagy előnnyel vezette volna a vb-t.Azt nem értem a mai napig, hogy x ember hogy tudja eldönteni, hogy vki csítel. A multis időkhöz mérten teljesen reális időket mentem, sőt valahol rosszabbat.

Steady76: Rendben felteszek, bár most ez a csít-mizéria kicsit lelombozott, egy ideje nem is game-eltem, de sztem az új évben visszajön a versenyszellem és új lendülettel fogok nekiállni. De még azelőtt is feldobok neked egy vidit, ha minden jól megy és ha a kihagyás alatt nem felejtettem túl sokat.

Sry a hossz miatt.

Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mikrotik routerek
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- 3D nyomtatás
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest