- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Volt egy 2000-es F1 demó, win 95-98 alatt megy csak, próbáltam nemrég XP-vel, de nem jó.
Ennél nem lehetett könnyen elindulni még messze padlógáz alatt sem, 3. alatt kanyarban kis gázt adni az maga a megpörgés volt. Mire nagy nehezen megtanultam mélyen a dobogós helyezések alatt autózni, random-ra állítva az időjárást, zuhogó esőben egyedül maradtam pörögve a rajtrácson, mert minden eddigi gyakorlásom nullára amortizálódott egy füst alatt.
Ez volt az a játék, amely minden önjelölt F1 pilótának elveszi a kedvét hosszú időre a játéktól, de szerintem ez járt közel a valósághoz, az F1 20xx rfactor mod jóval könnyebben vezethető, ez az F1 2010 pedig még távolabb állhat a valóságtól minden off segítség ellenére is.
Nem tudom érdemes-e ennyit áldozni rá, talán a feeling miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs