Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
Azt gondoltam, hogy Q-Tech alatt egy Q-Technology tápot ért (azért az annyira talán nem lenne gáz), de sajnos nem.

Balancee: Ne vedd meg azt a ''tápot''! Az általad leírt gépnek egy 300 W körüli FSP, Enermax vagy Seasonic tökéletesen megfelel!
A választék persze nagyobb, csak én ezeket a márkákat kedvelem. Ha jót kaarsz, ezek közül nézel egy 300, maximum 350 W-os típust: [link]
(Ez a [link] topic első hozzászólása.) -
VR6-Fan
veterán
válasz
(Bundás)
üzenetére
vagy az általa írt ''táp''(CODEGEN 6078 450w 10450-) árából vehetet volna egy 400Chieftech tápot(GPS AA-101) ami nálam A64 3700+(3ghz), asus a8n5x, 7600GT(730/1840) vinyó dvd meghajtó 5db ventit gond nálkül elvitt és még azt se mondhatom hogy nagyon meg hajtotam
300W codegen táp(olyan amit a házakhoz adnak) 1000 drun, aristo via kt133 lap 512mb(3 modul) ati rege 128 cd író vinyó össze dúgtam leéget a táp (nem volt egy éves....
)
ja és picit meg is rázot hát köszönöm nekem ennyi elég volt.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

A Q-tech-re meg azért ment a választásom, mert ha jol tudom a chiftek gyártya, meg van benne aktiv PFC.
)