Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Mobil flották
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Bundás tanácsát megfogadtam és nem Q-tec-et vettem, hanem egy Chieftec ct 400aa tápot.
A codegenem lecserélésével azonnal észre vettem egy dolgot. Amit a leendö és a mostani codegen tulajokkal megosztanék.
Amedig a codegenem volt a rendszeremben(uj korában is) bekapcsolásnál kisebb nagyobb idö kellet neki ahoz, hogy a 64 bites xp-m ikonjait az asztalra töltse. Sokáig azt gondoltam, hogy a 64 bites xp gyerek betegsége, de beraktam az uj tápot és töbszöri inditás után is stabilan pif-paf betölti. Gondolom ez csak is a táp hibája lehetett. Nem egy nagy rendszert kellett vinnie. Állitolag a 350 w-os codegenem is simán megbirkozot volna vele. Ami mint utolag kiderült nem igazán sikerült neki.
Configom:-Asus m2npv-vm
- AM2 athlon 64 3200+ (+5% huzással)
-80 as sata 2
-Galaxy 7300gt 256mb ddr3
-dvdRW,+zalman 8cm renszer hütö(alacsony fordulaton)
-2x512 samu 667mhz(dualban)
Szerintem ez nem tul nagy kivivás egy tápnak.
[Szerkesztve] -
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Nekem codegen 350 es van a házban.Már a cserét megrendeltem(Q-tech 500)
Én azt hallottam, hogy kb 1 évig nincs a codegenekkel baj. Utána meg állitolag elfáradnak. Nekem semmi gondom vele. Igaz kb 5 honapja használom. A rendszer ami rajta van. AM2 athlon 64 3200+ asus alaplap 2x512 ddr2 667mhz samu. 80 as sata 2, asus dvd-rw ,Galaxi gf 7300 gt 256 ddr3.
Kérdésem mire figyeljek és vannak e intö jelek arra, hogy hamarosan behány a táp, vagy bajt fog okozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

UU. Tényleg elirtam. Bocs.
A Q-tech-re meg azért ment a választásom, mert ha jol tudom a chiftek gyártya, meg van benne aktiv PFC.