Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackdeath
aktív tag
úgy képzeld el, hogy a vidéki haveromnak már több mint 3 éve megy a 300-asnak titulált kodegány tápja, igaz nem egy nagyigényű konfiggal: 2,4ghz celeron, 2*256mb vmilyen Rambo ddr ram,Inno3D GF Ti4800SE 128mb, 2 odd, 2 hdd (nemrég vett bele egy újabb vinyót, csak 1 volt előtte).
1szer kérdeztem tőle, hogy te nem félsz hogy egyszer nagy valószínűséggel el fog pukkanni a tápod? asszongya nem. jujjj.
mondtam is neki, hogy naon bátor ember, én az biztos hogy nem kockázatnék a helyedben.
én nem akarom erőszakkal lecseréltetni vele a tápját, ha jó neki, akkor jó, úgyis elpukkan 1szer.
bár nem hinném, mert kb. 1 éve szétkaptam a tápját, és 1 púpos elkó sem volt benne, most már persze nagyobb a valószínűsége hogy találnék benne olyat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Automata kávégépek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 97% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest