- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Netfone
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackdeath
aktív tag
úgy képzeld el, hogy a vidéki haveromnak már több mint 3 éve megy a 300-asnak titulált kodegány tápja, igaz nem egy nagyigényű konfiggal: 2,4ghz celeron, 2*256mb vmilyen Rambo ddr ram,Inno3D GF Ti4800SE 128mb, 2 odd, 2 hdd (nemrég vett bele egy újabb vinyót, csak 1 volt előtte).
1szer kérdeztem tőle, hogy te nem félsz hogy egyszer nagy valószínűséggel el fog pukkanni a tápod? asszongya nem. jujjj.
mondtam is neki, hogy naon bátor ember, én az biztos hogy nem kockázatnék a helyedben.
én nem akarom erőszakkal lecseréltetni vele a tápját, ha jó neki, akkor jó, úgyis elpukkan 1szer.
bár nem hinném, mert kb. 1 éve szétkaptam a tápját, és 1 púpos elkó sem volt benne, most már persze nagyobb a valószínűsége hogy találnék benne olyat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Automobilista 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Viccrovat
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest