- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Nem tudom mindet végigolvasni; nekem volt Acorp, Codagen, Azona és Chieftec tápom. Ez az erősorrend is. Acorp felejthető, nekem 2 db wincsi esetén már hibázott a videokártyám. Codagen addig jó, amíg nincs benne GEF2 MX400- nál nagyobb videokártya, túl sok ram, ...stb. Ha megnézed a Codagen specifikációját, abban különbözik az Azona, Chieftec, Sirtec tápokétól azonos névleges teljesítmény esetén, hogy utóbbiakban a külön külön definiált névleges feszültségekhez tartozó áramokat egy időben is ki tudod venni, a Codagenből pedig az árnyékát sem. De pl a wincsi fordulatszabályozós motorja a 12 Volt+ fesznél kisebb esetben is ki akarja venni a teljesítményt, feljebb szabályozza az áramot, egyre több Amper folyik át egyre kisebb fesz mellett, amíg valami le nem ég. Acorp tápot a biztos garancia hajhászok, Codagent pedig a becsületes, és rendkívül bátor emberek használnak. A codagen házak szépek, tartsd meg, a tápot pedig szvsz cseréld le...

Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Ismeretlen régiókba látogat a Bungie, teszteltük a Marathont
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Könyvajánló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hardcore café
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Konteó topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest