Hirdetés
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Csaba_20_
üzenetére
Bálint: THX
Csaba: A másik fórumot hiába is akarnád példaképpen felhozni,mert már tisztázva lett,hogy utólag lett visszaadva a reg-em...Szal hagyjad azt végre abba...1000*THX
A képek pedig nem csak tőlem függnek. Krisztián barátom csak annyit tudott mondani,hogy: ''Ok! Majd megbeszéljük.''
Ezt is kutyafuttában a biciklijéről...
Ja és nemtom ki mennyire ismeri a trminál fórumot,de ha már csak azt nézem,hogy abban az időben,amikor én még ott voltam,akkor mindenki akármikor úgy változgathatta a hsz-eit,ahogy azt csak akarta....Szerintem még az is lehet,hogy az sem volt gáz,ha ezt mással kellett megcsináltatnia..Egy kis IP-cím hekkelés és már kész a csalás is...
A másik fórumról ennyi a véleményem....
Ja és végigjárkáltam annó egy-két topikot a másik fórumon,amikor visszajöttem a nyaralásból és csak azt vettem észre,hogy egy csomó hsz-em helyett csak egy felkiáltó jel van vagy csak egy pont (.) van téve...És a legutsó hsz-be meg egy sablon szövegnek be van téve,hogy :''itt valaki azt,mondta,hogy jobban járok,ha törlöm a hozzászólásaimat''
Már ne is haragudjál ha ez nem csalás...Tudod mit? Sz@rok a másik ph-ra...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest