- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Aktív témák
-
HEro
tag
Húú! nincs baj! csak a multi méterrel (ilyen pechet)! ja és persze a progival is!
Apu most ért haza és megnéztük az ő hiperszuper multiméterével és 'csak'' 12,7V korül van! Nekem is néha ujraindult A gép főleg War3-nál full grafikáva! :) De én az alalapra gyanakodtam! egy bios frissítés csodákra képes! :) Azóta nem indult ujra, talan egyszer?! -
HEro
tag
A francba már 14,5! és szerintem nem fog csökkenni! de a progi ˇcsak 13.1ˇ-et jelez ki!
-
HEro
tag
Egy chietef táp mennyi? mondjuk 350W-os?
-
HEro
tag
Eddig azt hittem hogy aCodegen tápok jó minőségüek!
Az előzővel nem volt semmi gas! -
HEro
tag
Hoppá! a multiméter 14.2V jelez! :( Garanciába kicserélik ugye?
-
HEro
tag
A cdolvasóm pont 2Hete ment tönkre! de már előtte is eléd ritkan tudta beolvasni az egyik kicsit! karcos CD-met! :(
-
HEro
tag
Asus Pcprobe progival!
-
HEro
tag
Hali! van egy codegen 300w-os tápom és 12v helyett 13,4V ad néha még 13,8V ot is!
Ez még tűrhető? Vagy már sok? A 13,8V általában akkor jelentkezik amikor a 3dmark03-at futtatom! Vagy sokat játszok!
Aktív témák
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest