Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
-
salazol
őstag
Az ADSL-t csak az ár összehasonlítás miatt írtam. Hogy 1 hónap alatt kifizetem egy Chieftec árát. A Chieftecet meg sok évre veszem.
A Codegennél egyébként van rosszabb, de egyilyen konfigot, mint a tiéd, érdemes védeni. Ha megszalad a táp, akkor 5 Chieftec árát dobhatod ki, mert a füstös csip nem garanciás. -
salazol
őstag
A PFC-ről találsz itt a fórumon nagyon komoly fejtegetéseket, lényeg, hogy nincs rá túl nagyszükség, a géped attól nem lesz jobb, csak kevesebb zavart kelt az elektromos hálózatban. Olvasd el a prohardver nagy táptesztjét is, érdemes. Az alapján választottam én is tápot, nem bántam meg.
Most a hétvégén vettünk egy havernak ilyen tápot:
Azona PS-400WP bruttó 7418 Ft.
Ez nem egy Chieftec az tény, de a codegenhez képest más kategória. -
salazol
őstag
Mi? Nekem meg ilyen procira meg ilyen videókarira nincs, viszont chieftec tápra költöttem. Ez olyan, mint amikor 250 lóerős sportkocsit veszel, de csak használt barum gumikat teszel rá, mert nincs pénzed.
Nem megsérteni akarlak tényleg, de ha házat építesz, ott se az alapon spórolsz, ha magadnak építed. -
salazol
őstag
Ez elég sok szvsz.
Sajnos az okozza, hogy nagyon leterheled az 5 és 3,3 V-os ágakat, azoknak esne a feszültsége ezért a szabályzókör növeli. Az olcsóbb tápokban a szabályzókör közös ezekre a feszültsgekre, ezért a 12 V megnő, mert annak a terhelése nem változik.
Részemről megijednék ekkora növekedéstől.
A 13,4 is túl van a 10%-on is, tehát nagyon sok.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest