Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
biga
őstag
Ezt mondom én is. Igazából egy kicsit félve fogtam kézbe, mikor szóba került, de akkor az volt a
legjobb, amit hirtelen találtam. Sok géppel foglalkozok, sok codegen láttam én is, és inkább az a
tapasztalatom, hogyha már olcsó táp, akkor legalább(!) Codegen. Saját szubjektív mérésem
egyébként: a Silent Codegenek jobbak a ''simáktól'', (nem tom' mér', elvben csak a 12cm-es venti
a különbség, ezek szerint nem csak), ez már a súlyában is érződik. Persze nem egy Chieftec v.
Enermax, dehát... -
biga
őstag
A következő dolgok mennek pillanatnyilag egy 300W-os Codegen Silentről: 4 vinyó (max 6
szokott benne lenni), író, olvasó, IC7-G, P4-2,4c, 1GB RAM, TV-Tuner, Audigy, GeForce 4
Ti4200 , 5 ventillátor. Atomstabil, folyamatosan monitorozom (mint minden mást, logolok
mindenMB változást). Könnyedén elviszi Én is vennék jobb tápot, de egyenlőre ez marad, mert
ez is simán teljesít mindent, amit kell!
Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest