- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Kár, pedig a 6061 tetszett legjobban... Máshol pont azt hallottam, hogy a ház maga jó, csak a táp gyenge. Ami nem is érdekelt volna, mert úgyis Enermax lesz benne. Esetleg tudtok valami olcsó, hasonló design- ú házat, ami jobban szellőzik?
drpele: Szerelhetőségre milyen a 6061-esed? -
drpele
senior tag
Nekem egy 6061 Screwless codegenem van és tényleg fos a szellőzése. Elöl, hátul, felül van kialakítva 1-1 ventinek hely, de valami szita méretű lyukakkal. Szal ezeket elapből kivágtam a francba. Mindegyik helyed van egy venti, így már nem rossz + kiszórtam belőle a tápot és vettem bele egy chieftec 420-ast. Na így már elmondható róla, hogy nem rossz :))
-
supercow
őstag
Üdv,
nekem a 6016 modell van, sajnos nem a hosszabb változat. Egy nagyobb alaplappa (VH6T) a felső meghajtóval gondok vannak. A szellőzéssel semmi baj, zárt házzal és házventi nélkül a P3-1ghz nem ment még 36 fok fölé. A gyári táp is elég halk, meg vagyok elégedve. -
turho
addikt
Codegen nagytornyok 7xxx sorozat szellőzése konvergál a nullához. Oldala tömör, elején egy kis csík vagy lyuk. Hátul egy ventihelynek álcázott lyukacsos valami.
Levett oldallappal meg400xozhatod a szellőzését :DDD -
Atlantis
veterán
No, semmi konkrét tapasztalat?:o
Akkor legalább pár linket, ahol találok valamit. -
Atlantis
veterán
Egyébként 606x és 607x-es sorozat érdekel leginkább, de azért mindenki legyen szíves, írjon, akinek tapasztalata van 6xxx-es házzal!
Nem vagyok szétszórt, csak annak látszom.:)
kösz. -
ödönke
aktív tag
nekem 6043L van szép nagy jól szerelhető (van hely bőven) szellőzés, az oldallapján van redőzve levegőbeömlő nyílás, illetve 2 vagy 1 db 8*8 -as ventinek van hely nekem most van bent egy enermax 8*8-as hűtő, monitorozható elvileg, bár nekem nem volt hajlandó elindulni az alaplappal, de síma tápra rádugtam és ment, van rajta poti amivel 1000-3000 között lehet állítani a sebességet
-
Atlantis
veterán
Sziasztok!!
Biztos, hogy már ezerszer volt róla szó, a házigazdák és jó memóriájú emberek biztos elküldenek a halálba, de...bocs, új vagyok.
Szóval. Codegen 6XXX-es házakról kérnék véleményt, elsősorban 6061(L), ill. 6066(L) tulajok írjanak. milyen a szellőzése, szerelhetősége, van benn venti, ha igen, akkor milyen, hol, mennyi?
A táp nem érdekel, mert új lesz helyette.
Más: létezik-e olyan 8 cm-es házhűtő venti, amelyik monitorozható az alaplappal, esetleg szabályozható is. Ha van, kb. mennyiért?
Előre is kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest