- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Aktív témák
-
-
r.e.m
csendes tag
Nekem Codegen 6049 házam van. Műanyag kártyarögzítő pöckökkel vagyon ellátva. Két nagyobb videokártyám volt (van), ami problémát okozott - GF4Ti, R9600Pro. A gond egyszerűen az, hogy a kártyák nyákja magasabb a hátsó rógzítőlemeznál és ezért megakasztja a műanyag pöcköt. Két megoldás létezik a problémára: az egyik, hogy egyszerűen hagyjuk a fenébe a pöcköt és belecsavarunk egy csavart - a házon a kártyahelyeknél ugyanis megvannak a furatok ugyanúgy, mint a nem klipszes megoldásoknál (szóval a rögzítőklipszet le is lehet szerelni, ha nem tetszik). A másik (én ezt csináltam), hogy levágja a klipsz aljának az útban lévő vágát és ekkor máris működik a nagyobb kártyával. Halihó!
-
Ga
tag
Egy kicsit zavaros.
Déhány kérdés:
Az AGP foglalat kártyarögzítő pöckét nem tudod teljesen bekattintani?
Vagy esetleg a ház (gondolom csavarnélküli) hátsó falán lévő kártyarögzítő reteszt nem tudod teljesen ráhúzni a kártya hátlapjára?
Az első esetben erőszakot kell alkalmazni, nálam Sapph. 9000Pro nem akart elsőre bekattanni, de aztán úgy raktam be, hogy először a pöcökfelőli felét nyomtam be teljesen, úgy hogy rápattanjon, majd a másik felét nyomtam be, végül rögzítettem (nálam csavar, nálad gondolom az a csúszkáló retesz van).
És milyen menet van fúrva, milyen lapra?
Lehet, hogy mégis csavarozhbató a házad hátlapján a kártyák helye? Akkor viszont mindenképp csvarozd be az összeset, hogy ne lötyögjenek.
Sok sikert:
Ga
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest