Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Gyorsan tölt és lassan merül a Honor hosszútávfutója
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killberk
aktív tag
Obi-1: az oldallapok és az előlap abszolút a gyári, semmi lakk vagy ilyesmi. Ez a ház fehér illetve fekete színben kapható. Most találtam neten olyan képet ahol szintén nem voltak lyukak, szal akkor mégse a boltos gonosz összeeskűvésének az áldozata lettél.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
666: a kivágásokkal volt némi szenvedés.

A hátsó és felső szellőzőnél elöszőr elektromos hobbi vágókoronggal nagyjából kivágtam a szellőzőlyukak szélénél (8-10 korong eltörött, nem erre voltak kiképezve
). A felsőnél utána fúróba fogott köszörűkővel lett megcsinálva szépen a kör, majd némi csiszolás és kész. A hátsó szellőzőnél viszont kézireszelővel kellett lecsiszolnom a kiálló csonkokat. Ez nehezebben ment mint gondoltam. Ennek reszelését és csiszolását a nagy zaj miatt, egy garázsba csináltam meg tél közepén, de valahogy mégse fáztam. 
Eredeti hátsó szellőző: Bővebben: link
Cos: valami mintát mindenkép szerettem volna az elejére. Koponya mellett még esélyes volt egy gyerekrajz-szerű ördög, de végül ez lett. Punisher nekem mindig bejött nagyon. Q3-hoz még skint is csináltam belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

). A felsőnél utána fúróba fogott köszörűkővel lett megcsinálva szépen a kör, majd némi csiszolás és kész. A hátsó szellőzőnél viszont kézireszelővel kellett lecsiszolnom a kiálló csonkokat. Ez nehezebben ment mint gondoltam. Ennek reszelését és csiszolását a nagy zaj miatt, egy garázsba csináltam meg tél közepén, de valahogy mégse fáztam.