- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
lavina
tag
válasz
jakobkacsa #23 üzenetére
az ffdshowt leszedtem, hátha az okozza, de nem. Amúgy meg minden megy nélküle is...
-
lavina
tag
válasz
jakobkacsa #22 üzenetére
huhh, köszi, hátha ez a ASF ICM / ACM Handler hiánya okozza a szaggatást. Viszont nem találok downloadot hozzá, van tipp?
-
lavina
tag
valaki nézze már meg lécci, hogy a
gspot
mit ír ki normális esetben, mivel próbálja lejátszani a wmv és asf fileokat. Nekem:
WMvideo decoder DMO
Video Renderer
VMAudio decoder DMO
Morgan Stream Switcher
Default Waveout device
THX. -
lavina
tag
válasz
jakobkacsa #19 üzenetére
igen, de ha egy full uninstallról kezdesz..... pl agressive remover az ace-nél... ;-)
Azért mondtam hogy segítség, hátha valaki úgy jár, mint én, és egyenként kell visszapakolni.... -
lavina
tag
válasz
jakobkacsa #17 üzenetére
GK! Jam.
Hogy én is segítsek.... nézegetem, hogy a fenti eljárással, egyenként telepítve mit érdemes még felrakni. Nos nem árt egy svcd codec vagy lejátszó, valamint intel indeo codec , pl http://www.moviecodec.com/download/indeo32.exe
amúgy már majdnem minden megy. Én arra gyanaxom a wmv és asf-ekkel kapcsolatban, hogy talán több codeccel akarja egyszerre lejátszani, ezért akad nagyon (minden 5-6-10 másodpercben látok egy új framet.) Sajna felraktam valamikor a folyamat közben egy ''media player codecs(wmv,asf,stb) cuccot amit valahol a neten találtam, lehet az kavart be és nincs uninstallja. De megpróbáltam letörölni a system32 könyvtárból az összes wm*.ax és dll fileokat, láss csudát, frissítem a könyvtárat, és ''visszateremtődnek.'' de hogyan, azt nemtom.
Mindenesetre nem adom fel, még próbálgatom, végülis jól haladok, hála nektek!!!
[Szerkesztve] -
lavina
tag
válasz
jakobkacsa #5 üzenetére
felraktam a gordian knot-ot a lecsupaszítás után, most a legtöbb dolog megy. 1-2 avi nem indul, néha az audio kodek hiányzik, amit viszont nem értek, a wmv és az asf fileok nagyon akadnak. Az mpeg most jó.
[Szerkesztve] -
lavina
tag
válasz
jakobkacsa #6 üzenetére
Köszi a segítségeket
persze, leszedegettem már mindent.... MPlayer reinstall is volt.
Egyszerűen NEM LEHET megcsinálni.
Ez hihetetlen. Most ezért töltsek el egy napot xp reinstallal?????
Pl most a legtöbb dolgot lejátssza, de a media player néhány mozinál nem hajlandó teljes képre átmenni, visszaugrik kis méretre. A zoom player meg lassan játsssza az mpegeket, akad, a mediaplayer meg nem. A zoomplayer kirakja teljes képre, a mediaplayer nem. A WMV-k és ASF-ek megakadnak 1 másodperc lejátszás után. Őrület.... -
lavina
tag
segítsetek rajtam mert összeomlok idegileg.
Ma kerek 6 óra próbálgatás után feladtam. Alapgond az volt, hogy az mpeg fileoknál a kép sokat késett a hanghoz képest. Rájöttem, hogy két acemegacodecspack volt felrakva, nagy valószínűséggel nem uninstalláltam az 5.0-ást az 5.93 felrakása előtt. Leszedtem mindkettőt, és felraktam az 5.95-öt. Aztán kezdődtek a problémák: Míg eddig mindent lejátszott (csak az mpeg lassúság volt a baj), most már vagy 8 pack verziót kipróbáltam, mert hol az egyik fajta divx akadt meg, hol a wmv fileok nem mentek, hol az asf akadt le, hol néhány avi nem indult el, hol az xvid nem ment, hol semmi, de olyan, hogy minden rendben, az nem volt... létezik megoldás? Nimot is próbáltam már. Az a fura, hogy ha ace-t visszarakok, avi fileokat már egyáltalán nem játszik le. Néha meg az mpeget nem engedi kirakni fullscreenre. Hihetetlen.
XP van fenn, sp1 és sp2 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest