- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doviziozo
aktív tag
válasz
kamikaze boci #4 üzenetére
Imádom a PH.-t. Itt mindíg találok megoldást, és ráadásul gyorsan. Már most is azt hittem megőrülök, mikor a netes tv, megy csak rózsaszínben. Erre tessék, egy MP frissítés és minden gyönyörű. THX.
-
FireShadow
senior tag
...
[Szerkesztve]
-
FireShadow
senior tag
üdv
nekem is volt bajom ilyenekkel, most megoldódni látszik
sokmindent nézek van aminek elég eszement kódolása van és ahhoz bizony kellhet az ace mega
én ezeket csinaltam:
felraktam ace-böl amiröl ugy gondoltam hogy kellhet, aztán felraktam erre rá a kötelezöket (xvid, divx6, ffdshow) aztán zoomplayerrel rendberaktam a dolgokat abba van fasza filter regiter/unregister és most mindent úgy játsz le ahogy szeretném
amugy a többi player sztem nem nagyonwmp-ben sokaig volt hogy égvilágon semmit nem játszott le csak fekete kép
most spec a wmv-vel van bajom, a wmv3-at a WMVideo Decoder DMO akarja dekodolni, de azt valahogy hülyé csinálja, mert be-be gyorsulffdshow-ra rakom akkor emg beragad egy képkocka mindig.
mindig a msoft-al szopik az ember
amugy winreinstall elött a zoomplayer filter kezelőjét ajánlom, unregister mindenre... a fileok attol még ott maradnak de nem tudja őket használni semmi (mármint a kodekeket) -
valaki100
tag
up
-
valaki100
tag
válasz
<Adamsky> #63 üzenetére
Avi-nak látják a fájlkezelők. Az biztos, hogy vmilyen videó, mert az xp hozzárendeli az alkalmazást. Ami fura, hogy a tulajdonság ablakban az összegzés fülön semmilyen info nem jelenik meg, ellentétben bmely más videóállományról amit megnézek. Arra tudok gondolni esetleg, hogy sérült a fájl. Talán...
-
valaki100
tag
up!
-
valaki100
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.
Van egy filmem (valamilyen avi) amit semmilyen lejátszóval nem tudok megnézni
(bsplayer, media player, media player classic, Divx player).
Van fent AC3, ffdshow, Xvid, Divx Mpeg 4 video codec.
Hiányozhat még valamilyen kodek vagy lehet hogy maga a videófájl sérült?
Előre is kösz! -
Redreamer
tag
válasz
VladimirR #51 üzenetére
Na végre vmi kis segítség!
Szóval x-videt tettem már fel újra nem segít!G-Spot a renderingnél nem talál hibát ezt írja :
Video-Path: (S) --> AVI Splitter --> XviD MPEG-4 Video Decoder --> DirectVobSub (auto-loading version) --> (R)
Audio-Path: (S) --> AVI Splitter --> AC3 from AVI XForm --> InterVideo Audio Decoder --> Morgan Stream Switcher --> (R)
És még mindig nincs hang egyik fajta playerrel sem.
Most mi a teendő, mert win reinstall tuti nem lesz egy kurv@ codec ütközés miatt. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Azt nem tudja valaki, hogy vindóz alol mivel lehet megnézni a c3 kodolású filmeket?
Ez elvileg egy mplayer-es codec linux alá.. -
VladimirR
nagyúr
válasz
Redreamer #45 üzenetére
g-spot-ban nezd meg, hogy a renderelesre mit mond, ha a ket kodekkel baj van, ott altalaban latszik
egyebkent itt egy mukodo codec => Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Redreamer
tag
Tudom hogy nem egy érdekes probléma de azért hátha vki tudj a a megoldást.
UP! -
Redreamer
tag
Upsz
-
Redreamer
tag
UP!
-
Redreamer
tag
Huhh, nem egy népszerű téma!
Up neki!
-
Redreamer
tag
Szevasztok!
Remélem nem baj ha ebbe a topicba írok, ha igen akokr majd moderálnak. Szóval egy olyan problémám van, hogy van egy csomó x-vides filmem amivel eddig nem volt gond! De nemrég meghatározhatatlan okból kifolyólah eggyiknek sincsen hangja! G-spot azt írja 2 codecem is van a hanghoz(AC-3), de mégsincs hang. Próbáltam Bsplayerrel, meg x-vid palyerrel is de egyikkel sem! Jah és főleg windows media playerrel nem
. Szóval ehhez kéne nekem segítség! Előre is kösz!
-
Wildmage
senior tag
Felraktam, meg azóta vagy 10x uninstalltam is. Azt viszont nem vágom miért nem megy, ha a másik xp-n szó nélkül működött. Lehet, hogy valamelyik win frissítés kavart be
Reinstallni meg nem fogok ezért az tuti, mivel fél nap mire helyrepofozom utána a rendszert, hogy olyan legyen, ahogy azt én akarom.
Azért kösz, de még próbálkozom más megoldásokkal. -
Wildmage
senior tag
Hello!
Na ezt a témát is felhozom. Lenne egy kis gondom, amit egy istenért sem tudok megoldani. A helyzet a következő:
Van pár 3ivx-es mov file-om, amit le tudok játszani, de csak 1x. Ha utána próbálom megnyitni bármelyik ilyen file-omat, akkor az lesz a jutalmam, hogy elindul a lejátszás, de fekete képpel és 0 hanggal.
Próbáltam már az ace megacodec pack-kel is. A régi rendszeremen szó nélkül működött vele, de mióta reinstall volt (ugyanúgy xp, de egy régebbi változat van most fent minden elérhető frissítéssel.) azóta ezt produkálja a gép.
Azóta próbáltam már külön leszedni a 3ivx codec-et és a media player classic-ot, de ezekkel is hasonló eredményre jutottam. Arra viszont már rájöttem, hogy ha nem akarja másodszorra lejátszani a filmet, akkor 3ivx codec reinstall és működik.
Valaki szánjon meg és legyen szíves megmondani mit csináljak, hogy ne kelljen állandóan reinstall-t nyomogatnom, ha bele akarok nézni egy filmbe -
tomcsi23
veterán
Üdv!
Egy kis help kéne. 6.4-es lejátszót használok, és a wmv 9-es code-es tömörítéses movik akadoznak. Sajnos, csak olyan codet-et találtam hozzá, ami a 7-es, vagy újabb lejátszókhoz van. Lejátszót nem szeretnék cserélni.
Valami ötlet, hogy hogyan lehetne megoldani? -
zoli58
tag
a codec pack-okkal már én is megjártam, és ahogy tudós kollégáim is mondják, nálam is csak a teljes reinstall (format c:
) segített
azóta csak divx5 van, és eddig nem is kellett más... -
mattheus
őstag
Webes Link nincsen véletlenül ?
-
Viktor77
titán
válasz
TrollBalint #29 üzenetére
És akinek van esze, és nem tesz fel codec-pack-okat?
-
mattheus
őstag
Segítségeteket szeretném kérni, 2 db codec letöltésével kapcsolatban, mert seholsem akadok rá és gondolom, hogy ezernyi helyen megvan, de vaksi vagyok
- 3ivX D4 4.0.4
- DivX 3.2
Ez a két codec lenne,amire sehogysem akarok rátalálni.
köszi -
jakobkacsa
senior tag
helyes
orulok, ha segithettem
Radlight-ot javaslom meg, sajat feliratozoja van, es meg azt is be lehet allitani, hogy melyik decoderrel jatssza le az adott filmtipust - ez szvsz egy nagyon jo tulajdonsag -
lavina
tag
válasz
jakobkacsa #23 üzenetére
az ffdshowt leszedtem, hátha az okozza, de nem. Amúgy meg minden megy nélküle is...
-
lavina
tag
válasz
jakobkacsa #22 üzenetére
huhh, köszi, hátha ez a ASF ICM / ACM Handler hiánya okozza a szaggatást. Viszont nem találok downloadot hozzá, van tipp?
-
jakobkacsa
senior tag
viszont talaltam olyan .wmv-t, amit az ffdshow MPEG4 decoder jatszik le
a Windows Media Decoder helyett
es ezek WMV1-esek (GSpot szerint)
[Szerkesztve] -
jakobkacsa
senior tag
nekem:
video:
ASF ICM Handler (video pre-processor)
Windows Media Decoder (video decoder)
DivXG400 (video post-processor)
Video Renderer
audio:
ASF ACM Handler (audio pre-processor)
Windows Media Decoder (audio decoder)
Morgan Stream Swithcer (audio post-processor)
default directsound device (audio renderer)
ez eppen egy WMV2 file (.wmv) -
lavina
tag
valaki nézze már meg lécci, hogy a
gspot
mit ír ki normális esetben, mivel próbálja lejátszani a wmv és asf fileokat. Nekem:
WMvideo decoder DMO
Video Renderer
VMAudio decoder DMO
Morgan Stream Switcher
Default Waveout device
THX. -
lavina
tag
válasz
jakobkacsa #19 üzenetére
igen, de ha egy full uninstallról kezdesz..... pl agressive remover az ace-nél... ;-)
Azért mondtam hogy segítség, hátha valaki úgy jár, mint én, és egyenként kell visszapakolni.... -
jakobkacsa
senior tag
nade...
intel indeo-t mediaplayer felrakja, meg svcd codecet is
jobbanmondva a windows telepitesnel (mert ugye wmp integralt) -
lavina
tag
válasz
jakobkacsa #17 üzenetére
GK! Jam.
Hogy én is segítsek.... nézegetem, hogy a fenti eljárással, egyenként telepítve mit érdemes még felrakni. Nos nem árt egy svcd codec vagy lejátszó, valamint intel indeo codec , pl http://www.moviecodec.com/download/indeo32.exe
amúgy már majdnem minden megy. Én arra gyanaxom a wmv és asf-ekkel kapcsolatban, hogy talán több codeccel akarja egyszerre lejátszani, ezért akad nagyon (minden 5-6-10 másodpercben látok egy új framet.) Sajna felraktam valamikor a folyamat közben egy ''media player codecs(wmv,asf,stb) cuccot amit valahol a neten találtam, lehet az kavart be és nincs uninstallja. De megpróbáltam letörölni a system32 könyvtárból az összes wm*.ax és dll fileokat, láss csudát, frissítem a könyvtárat, és ''visszateremtődnek.'' de hogyan, azt nemtom.
Mindenesetre nem adom fel, még próbálgatom, végülis jól haladok, hála nektek!!!
[Szerkesztve] -
jakobkacsa
senior tag
a .wmv es a .asf fajlokat valszeg a mediaplayer (windows) sajat codecei jatszanak le... talan sikerult veletlenul letorolnod nehany olyan codecet is, amit nem az ACE tett fel es nem kellett volna...
esetleg utolso probalkozaskent keresd meg MS honlapjan a MP9-es codeceket es telepitsd fel (bar ha az MP8-ast megtalalod, boven jo lesz)
GordianKnot azert okos, mert egyenkent rakja fel a codeceket, kulon telepitokkel, es ezek egyenkent megjelennek a Telepitett Programok kozott - vagyis elvileg nem lehet gond az eltavolitasuk, ha arra kerul sor; a codecpack maga csak egy script, ami egymas utan inditja az installokat -
Flameus
aktív tag
Reinstall nélkül nem hiszem hogy megjavul. Hogy mit kell felrakni azt már a többiek leírták. Sajnos ez a codecpack
-
marcee
addikt
Velem olyan is előfordult már, hogy az ACE mega olyan codec-et is leszedett az unistall-lal, ami nem volt a csomagban, tehát vissza sem tudta rakni. Azóta nem használok codeccsomagot.
-
jakobkacsa
senior tag
de GSpottal lehet ellenorizni, hogy telleg eltavolitotta-e a codeceket
egyebkent valoban lendkivul hasznosz kisz ploglam (marmint GSpot)
es ha mar egyszer: javasolt meg egy Radlight telepitese a codecek elott
szerintem nagyon jo lejatszo, az egyetlen, amivel a hosszukasra sikeredett
Alien 3 es Alien 4 filmeket normalis keparannyal tudtam nezni (a mostani rendszeremen viszont elobb ment fel GKnot, aztan Radlight mar nem megy...)
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
válasz
jakobkacsa #10 üzenetére
Hát igen, nem sok az esély, hogy teljesen eltűntesd a pack nyomait.
-
kamikaze boci
őstag
Például a GSpottal meg tudod nézni, milyen codecre van szükség az adott file lejátszásához, ill. van-e ilyen a gépeden.
-
jakobkacsa
senior tag
sorry, rossz hirem van: a winXP altalaban jol kezeli a codeceket, nalad vizsont ezekszerint csunyan osszegabalyodtak... a legegyszerubb, leghatekonyabb, legszivinfarktuskerulobb megoldas telleg a winreinstall - ketsegtelenul a leghosszabb is
de azzal a szep Bartonnal egesz gyorsan fog menni
2-3 ora alatt vissza lehet rakni az elozo rendszert (marminthogy annak tulajdonsagait), attol fuggoen, hogy hany app-ot hasznalsz... -
lavina
tag
válasz
jakobkacsa #5 üzenetére
felraktam a gordian knot-ot a lecsupaszítás után, most a legtöbb dolog megy. 1-2 avi nem indul, néha az audio kodek hiányzik, amit viszont nem értek, a wmv és az asf fileok nagyon akadnak. Az mpeg most jó.
[Szerkesztve] -
lavina
tag
válasz
jakobkacsa #6 üzenetére
Köszi a segítségeket
persze, leszedegettem már mindent.... MPlayer reinstall is volt.
Egyszerűen NEM LEHET megcsinálni.
Ez hihetetlen. Most ezért töltsek el egy napot xp reinstallal?????
Pl most a legtöbb dolgot lejátssza, de a media player néhány mozinál nem hajlandó teljes képre átmenni, visszaugrik kis méretre. A zoom player meg lassan játsssza az mpegeket, akad, a mediaplayer meg nem. A zoomplayer kirakja teljes képre, a mediaplayer nem. A WMV-k és ASF-ek megakadnak 1 másodperc lejátszás után. Őrület.... -
jakobkacsa
senior tag
oh, by the way:
talan szedegesd le eloszor az eddig felrakott codeceket egyenkent az eszközkezelőben
vagy übernagy gebasz eseten winreinstall es utana GK codecpack
[Szerkesztve] -
jakobkacsa
senior tag
hi,
javaslat: GordianKnot codecpack
csak ezeket tartalmazza: divx3,divx5, xvid, ac3, ffdshow
es mindent lejatszik
vagy szedd le valahonnan ezeket a codeceket egyenkent, de GK egyszerubb
2 eve csak ez van fenn nekem, perfect...
sourceforge-on megtalalhato
melle meg DivxG400 (feliratokhoz), vagy VobSub... -
kamikaze boci
őstag
MP frissítés
DivX 3.20
DivX 5.xx
3ivX D4 4.0.4
AC3Filter
VobSub
esetleg Ogg Vorbis -
Morph
csendes tag
Csá
K-lite codec packot próbáltad már?
nekem nagyon bejött -
lavina
tag
segítsetek rajtam mert összeomlok idegileg.
Ma kerek 6 óra próbálgatás után feladtam. Alapgond az volt, hogy az mpeg fileoknál a kép sokat késett a hanghoz képest. Rájöttem, hogy két acemegacodecspack volt felrakva, nagy valószínűséggel nem uninstalláltam az 5.0-ást az 5.93 felrakása előtt. Leszedtem mindkettőt, és felraktam az 5.95-öt. Aztán kezdődtek a problémák: Míg eddig mindent lejátszott (csak az mpeg lassúság volt a baj), most már vagy 8 pack verziót kipróbáltam, mert hol az egyik fajta divx akadt meg, hol a wmv fileok nem mentek, hol az asf akadt le, hol néhány avi nem indult el, hol az xvid nem ment, hol semmi, de olyan, hogy minden rendben, az nem volt... létezik megoldás? Nimot is próbáltam már. Az a fura, hogy ha ace-t visszarakok, avi fileokat már egyáltalán nem játszik le. Néha meg az mpeget nem engedi kirakni fullscreenre. Hihetetlen.
XP van fenn, sp1 és sp2 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest