- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
pufi
tag
Köszi az ötleteket. De a megoldás roppant egyszerű volt. Divx 5.11. Érdekes módon, amikor a playerek lefagytak, a hibajelentésben mindegyik az xvid.ac fájlt találta problémásnak. De uninstall minden codec+ace (amit asszem sose rakok vissza többé) és felrak csak az xvid. Ekkor a lefagyások maradtak, viszont a hibát okozó modul már UNKNOW (!?!?!) Install a DivX511pro (mit veszíthetek?) és láss csodát, a filmek hibátlanul mennek. Mindeközben olvastam itt egy jó kis parázs vitát (mármint egy másik topcban) arról, hogy használjunk-e codec pack-ot, vagy sem? Eddig az volt a véleményem, hogy miért ne? Viszont ott volt egy igen érdekes érvelés, miszerint nem feltétlen a pack-ban található codec-ekkel van a gond, hanem ahogy települnek. Ezt látszik igazolni, hogy amíg a DivX511-et az ACE-val telepítettem fel (mert tartalmazza), addig lejátszás nem ment. Szóval részemről a dolog megoldva, köszönöm a hozzászólásokat. NO MORE CODEC PACK!!! NEVER :))
[Szerkesztve] -
pufi
tag
Nem találok magyarázatot a következőkre. Pár napja kaptam egy jó adag filmet (divx, xvid, stb...) természetesen szerettem volna megnézni őket. De nem tudom. Gyakorlatilag mindegyik player (bsplayer,jetaudio,MP classic, MP9, Redlight, Winamp3.03, stb...) belefagy a futtatáűsukba. Először csak a codececet tettem fel ,,magukban,, de semmi. Aztán kerestem frissebb verziót belőlük, de semmi, most feltettem az ACEMCP 5.93 full-t: SEMMI. Minden lefagy. A Gspot-tal megnéztem a fájlokat és mindegyikhez talál min. 2 kompatibilis codec-et úgy a videóhoz, mint az audiohoz. a Fájlokat átmásoltam ismét, merthogy a srácnál minden gond nélkül futnak (ugyanezek a codec-ek vannak fent, én telepítettem a gépét) de, semmi változás. Kicsit értetlenül állok a probléma előtt, ha valakinek lenne ezeken kívül használható ötlete, az nagyon boldoggá tenne. THX. mig el nem felejtem a filmek többek között a következők (Pokolfajzat,életekn át) ezeken kívül a régebbi filmjeim gond nélkül lejátszódnak.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest