- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
djsunny
aktív tag
Segítség kellene nékem!
Van egy mpeg videófájlom! Az vele a gond, hogy a WinDVD6-on kívül semmi nem játsza le. Hogy lehet ez? A winDVD gond nélkül viszi a Windows Media Player meg elkezdi tekerni a vinyót és egy idő múlva a program nem válaszol üzenetet kapom. Sérült lenne a fájl? De akkor a WinDVD miért viszi?
A következő dolgok vannak a gépemen: K-Lite Codec Pack 2.25 Standard
Ebben van 3ivx, AC3, DirectVOBSub, DivX, XVid
Mit lehet tenni, hogy a WMP is lejátsza a filmet? -
bbchris
senior tag
Még ajánlom ezt , itten én tevékenykedtem [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=65178&start=0#msg1[L] :((
-
bbchris
senior tag
Ja és a NERO nem volt elindítva csak fenn volt a gépemen !!
-
bbchris
senior tag
Azt nem tudom hogy miért zavart bele a NERO csak annyit tapasztaltam hogy a pinnacle TUNER kiakadt és hibaüzenettel elszállt tőle és mikor leuninstalláltam a NERO-t akkor meg tudtam TV-zni . Lehet hogy az új NERO-ban ezt kiküszöbölték ?! Na majd letöltöm oszt megnézem . Huh az 5.95-öst honnan szedtem le ? Még valamikor a honlapjukról . Ezt megtalálod az Uninstallban hogy hol a honlapjuk . De keress rá a Google-lal hátha megtalálod az 5.95-öst . Én is sokat szenvedtem a Pack-kal még leveleztem is velük de ők sem tudtak a Tunerra mit mondani , jó nem tudom hogy van-e tunerod de nekem itten jöttek elő a hibák .
-
net84
őstag
win98SE-m van, NERO 6.3.0.0.-val. Mi zavarhat be vele? Nem is használtam a működés és a nemműködés közti szakaszban.
Az ace-nek ezt a verzióját hol találom? A 6-os nekem sem jött be, sőt újra kellett raknom miatta a rendszert... Nem szívesen rakok fel pack-et.
[Szerkesztve] -
bbchris
senior tag
Ja és figyelj mert valamelyik NERO író program is belekever a levesbe !! Nekem a 63115-ös total fake-é tette a rendszeremet és 5-ször telepítettem újra a Windows Xp-t mire erre rájöttem .
-
bbchris
senior tag
Nekem az AceMega Codec Pack 5.95 pro van fent ezt a Professional módba állítva műxik nekem minden sőt a TUNER is és nem fagy ki . Sajna 6.0-ástól kifagy nekem is a gépem . A tunerrről nem is beszélve , kék halállal elszáll a WINXP . Vagy tedd a Hyper módba hátha ez segít .
-
net84
őstag
Lenne egy nagy gondom! Felrakom azokat a codec-eket, amikkel elindul minden film... (AC3 filter, VobSub, Xvid, Mp8 codec) Megy minden egy ideig. Aztán előkeresek egy arhív filmet, oszt megőrül az egész. Megpróbál codec-et letölteni, majd nem talál semmit és elindul a film minden hiba nélkül. A következő gépindításkor viszont már nem játszik le semmit sem.
Most újra feltettem az előbb említetteket, és pluszba a DivX ;-) MPEG4 DVD Video Codec-et. Most megy minden, de kérdés, hogy meddig...
Még valami: a Gspot a Codec Misconfigured! üzenetet adja vissza az egyik filmre. Ennek ellenére megy a film.
PLS segítsetek! -
Christoph
aktív tag
Egyetértek, a codecpakkoknak semmi értleme, csak a rendszert cseszik szét....
Amúgy a korábbiakhoz szólva, nem okozhat gondot az ha van több olyan codec a gépen ami ugyanazon típus lejátszására képes...
Hiszen az xvid, divx, 3ivx is képes szinte az összes mpg4 alapú videó dekódolására, nekem ezek fent vannak, és semmi probléma... -
L3zl13
nagyúr
Újabb ACEMCP problem. :U
No comment... -
X800XT
csendes tag
Nem értem miért kell itt bénázni kodekpackokkal....
csak elb@sszák a rendszert!
Avi filmhez a következők kellenek:
-DivX 5.2 pro bundle
-XviD 1.0.1
-FFDShow Filter ( csak XviDre beállítani! )
-AC3 Filter
-DVobsub 2.23
és kész, egy síma Media Player 8 is elboldogul ezek után a filmekkel!
MPEG2 kicsit bonyolultabb, de meg lehet oldani azt is.
[Szerkesztve] -
pufi
tag
Köszi az ötleteket. De a megoldás roppant egyszerű volt. Divx 5.11. Érdekes módon, amikor a playerek lefagytak, a hibajelentésben mindegyik az xvid.ac fájlt találta problémásnak. De uninstall minden codec+ace (amit asszem sose rakok vissza többé) és felrak csak az xvid. Ekkor a lefagyások maradtak, viszont a hibát okozó modul már UNKNOW (!?!?!) Install a DivX511pro (mit veszíthetek?) és láss csodát, a filmek hibátlanul mennek. Mindeközben olvastam itt egy jó kis parázs vitát (mármint egy másik topcban) arról, hogy használjunk-e codec pack-ot, vagy sem? Eddig az volt a véleményem, hogy miért ne? Viszont ott volt egy igen érdekes érvelés, miszerint nem feltétlen a pack-ban található codec-ekkel van a gond, hanem ahogy települnek. Ezt látszik igazolni, hogy amíg a DivX511-et az ACE-val telepítettem fel (mert tartalmazza), addig lejátszás nem ment. Szóval részemről a dolog megoldva, köszönöm a hozzászólásokat. NO MORE CODEC PACK!!! NEVER :))
[Szerkesztve] -
net84
őstag
Hello!
Rosz hírem van! Én is így jártam! Format lett belőle! Mivel pont az a baj, hogy legalább 2 codec-et talál. Én nekem win98SE alatt a mediaplayer 6.1 van fent.
Letöltöttem egy wmv fájlt az letöltött egy csomó kodec-et és mellé feltettem a vobsub-ot és az AC3 filtert. Most megy minden.... -
pufi
tag
Nem találok magyarázatot a következőkre. Pár napja kaptam egy jó adag filmet (divx, xvid, stb...) természetesen szerettem volna megnézni őket. De nem tudom. Gyakorlatilag mindegyik player (bsplayer,jetaudio,MP classic, MP9, Redlight, Winamp3.03, stb...) belefagy a futtatáűsukba. Először csak a codececet tettem fel ,,magukban,, de semmi. Aztán kerestem frissebb verziót belőlük, de semmi, most feltettem az ACEMCP 5.93 full-t: SEMMI. Minden lefagy. A Gspot-tal megnéztem a fájlokat és mindegyikhez talál min. 2 kompatibilis codec-et úgy a videóhoz, mint az audiohoz. a Fájlokat átmásoltam ismét, merthogy a srácnál minden gond nélkül futnak (ugyanezek a codec-ek vannak fent, én telepítettem a gépét) de, semmi változás. Kicsit értetlenül állok a probléma előtt, ha valakinek lenne ezeken kívül használható ötlete, az nagyon boldoggá tenne. THX. mig el nem felejtem a filmek többek között a következők (Pokolfajzat,életekn át) ezeken kívül a régebbi filmjeim gond nélkül lejátszódnak.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 10
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzol Screenshot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest