- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
bbchris
senior tag
Még ajánlom ezt , itten én tevékenykedtem [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=65178&start=0#msg1[L] :((
-
bbchris
senior tag
Ja és a NERO nem volt elindítva csak fenn volt a gépemen !!
-
bbchris
senior tag
Azt nem tudom hogy miért zavart bele a NERO csak annyit tapasztaltam hogy a pinnacle TUNER kiakadt és hibaüzenettel elszállt tőle és mikor leuninstalláltam a NERO-t akkor meg tudtam TV-zni . Lehet hogy az új NERO-ban ezt kiküszöbölték ?! Na majd letöltöm oszt megnézem . Huh az 5.95-öst honnan szedtem le ? Még valamikor a honlapjukról . Ezt megtalálod az Uninstallban hogy hol a honlapjuk . De keress rá a Google-lal hátha megtalálod az 5.95-öst . Én is sokat szenvedtem a Pack-kal még leveleztem is velük de ők sem tudtak a Tunerra mit mondani , jó nem tudom hogy van-e tunerod de nekem itten jöttek elő a hibák .
-
bbchris
senior tag
Ja és figyelj mert valamelyik NERO író program is belekever a levesbe !! Nekem a 63115-ös total fake-é tette a rendszeremet és 5-ször telepítettem újra a Windows Xp-t mire erre rájöttem .
-
bbchris
senior tag
Nekem az AceMega Codec Pack 5.95 pro van fent ezt a Professional módba állítva műxik nekem minden sőt a TUNER is és nem fagy ki . Sajna 6.0-ástól kifagy nekem is a gépem . A tunerrről nem is beszélve , kék halállal elszáll a WINXP . Vagy tedd a Hyper módba hátha ez segít .
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Xbox tulajok OFF topicja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest