- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabeee
tag
FPS-t nagyon bírom, és sok sz@r játékot végigvittem már, de ez 10 perc után uninstall. De nem bírtam volna ki, ha nem próbálhatom ki. Gagyi a grafika még 1680x1050 felbontásnál is, de nem is ez a fő probléma, ha a játékélmény jó lenne. De az is pocsék. Ez csak az én véleményem, próbáljátok ki a demot, és döntsétek el magatok, hogy kell vagy nem!
-
athomi
veterán
Vki próbálta már?
Így a képek alapján elég gyengének tűnik. -
<NewL>
addikt
Egy pár kép? videó? vagy honlap?

-
fear19
csendes tag
A Code of Honor második részében ismét a Francia Idegen Légió egy katonájának bőrébe bújhatunk. A történet szerint a Globális Forradalmi Front nevű terrorszervezet Guianaban elfoglal egy kísérleti nukleáris reaktort, ezáltal veszélybe sodorva az egész régiót. Feladatunk a terroristák elfogása illetve eliminálása és a reaktor visszafoglalása lesz, melyet kilenc küldetés során kell megvalósítanunk. A játékot a JupiterEX motor hajtja, ez felel a remek grafikáért és jó mesterséges intelligenciáért.
-
fear19
csendes tag
A francia idegenlégió kalandjait feldolgozó FPS második része
Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest