Hirdetés
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- Mobil flották
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DMG
senior tag
Hogy hogy miért nincs rajta? Gondolkozz, veszel egy sygic-et nem kevés pénzért (SD kártyán) aztán ha valami baja van a gépnek, azzal együtt viszed be? A korektebb szervizes az SD kártyát kapásból kiveszi és oda is adja, hogy felesleges érték ne legyen náluk, mert ha eltünik, és van róla jegyzőkönyv, hogy azzal együtt adtad le, akkor rácsesztek.
le legyünk már ennyire kriminálisak, nem abból kell ám kiindulni, hog ymindenki illegális szoftvereket használ.

gipsztigris. Jogos az IGO8 bejegyzést nem láttam a posztban, elveszett a részletekben.

Egyébként meg "kaptam egy havertol IGO8-at feltettem, aztán utánajártam, kiderült, hogy illegális, leszedtem" Én ilyen szituációt is el tudok képzelni. Már nem azt, hogy ilyen mesével jönnek a szervízben, hanem, hog ytényleg így történt, mert ügye a többség becsületes.

Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Tarol az ARC Raiders: 12,4 millió példány, közel egymillió játékos egyszerre
- Spórolós topik
- eBay
- Robotporszívók
- Elektromos autók - motorok
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest