Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
Nem is volt róla szó, hogy a HD-hez való!
Ez volt az eredeti kérés, amire az ajánlás született: "Valaki megtenné hogy belinkeli nekem a CNS globe pro legújabb firmware-t? Előre is köszönöm."
Azért egy ROM frissítésnél a szokásosnál is nagyobb odafigyelés az ajánlott!
A HD ROM frissítésről itt volt szó: (#1316) snowdog [link]
-
I.K.Z
tag
15.000.- ért eladó az enyém ha valakit érdekel. Én nem boldogulok vele. Minden tartozék megvan, és még garanciális.
-
Létezik valami megoldás, arra hogy CNS Globe-n Tomtom fusson?
-
I.K.Z
tag
megtudná valaki mondani melyik a legfrissebb rom hozzá?
-
I.K.Z
tag
válasz
gipsztigris #1392 üzenetére
köszi
-
I.K.Z
tag
Sziasztok
Valaki megtenné hogy belinkeli nekem a CNS globe pro legújabb firmware-t? Előre is köszönöm.
-
I.K.Z
tag
Sziasztok.
CNS Globe Pro készülékem van. és mostanában azt csinálja hogy működik egy darabig majd egyszerűen újraindul a készülék, de akkor a navigáció már nem megy ezt kb olyan 15-20 perc működés után csinálja.
Ki kell kapcsolni pár percre és utána megint megy 15-20 percet. Tud valaki valamilyen megoldást? Vagy tapasztalt valaki hasonló hibát?
-
Outlander
addikt
Sziasztok!
Egy alap kérdésem lenne...
Van egy CNS globe VIA, amit egy teherautósnak akarok adni, na most neki ugye 24 v-os a szivargyújtója, kérdés adott, elfüstöl vagy nem?!
Kézikönyvben nincs benne, a töltőn rajta van h 8-32v-ig, illetve egy utólagos cns hungary matricán h csak és kizárólag 12v-on használd na most a kis kínainak higgyek, vagy a magyar diákmunkásnak amelyik felragasztotta a matrinyát?Köszi.
-
Roberto8709
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
Igazából nálam pont úgy van, hogy maga a menet közbeni navigáció tökéletesen működik, azonban magának a készüléknek a kezelőfelülete és a navigáción belüli címbeírás, beállítások is lassan reagál...
Agyam nincs hozzá, mindenesetre annyit meg fogok még csinálni, hogy frissítem a rom-ot és remélem az segít... ha nem, akkor nem nagyon van más ötletem. -
csyo
senior tag
válasz
Roberto8709 #1383 üzenetére
sajna nekem is ilyen, valaki azt mondta, hogy a HD miatt ilyen lassu:-S
Meg ha 3D be van kapcsolva, vagy tul sok a POI az is belassitja...Rettento lassu az enyem is, neha egeszen idegesitoen akadozik...
Nekem azt irta a forgalmazo, hogy frissitsem http://navigyurci.hu/2011/04/02/cns-globe-romfrissites/
-
Roberto8709
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek nekem légy szíves! Cns Globe készüléket használok/használnék. De sajnos valamiért iszonyat lassú már maga a rendszer felállása is bekapcsoláskor, meg utána is akadozva működik még el nem telik egy kis idő, aztán már viszonylag szépen lehet benne kattintgatni. (ez még csak a kezelőfelülete, nem a navigációs program)
Igo Primo-t szeretnék rajta használni, a navigáció amikor működik rendben van, azonban néha kifagy, vagy előfordul, hogy mikor pl útközben megállunk (gyújtás le) nyilván készenlétbe teszi magát (ezzel még semmi baj), de mikor újra indulnánk elindul a navigáció, de megfagy a képen a kis nyillal ahol megálltunk.
Egyszer már visszaküldtük a forgalmazónak, de azt mondták szoftvert frissítettek rajta és szerintük minden oké..Remélem tudtok segíteni, előre is köszönöm nektek!
u.i.: Valamelyest értek a készülékekhez, de azért a programozás részükbe még annyira nem merültem el, tehát ha lehet légy szíves némileg konyha nyelven írjatok! -
-
micilacko
csendes tag
sziasztok
Lenne egy kérdésem valakihez, aki CNS globe HD tulaj.
Vettem egy törött kijelzős ilyen gépet.. Vettem hozzá érintőpanelt, megjavítottam, s szeretném használni..Én az IGO 8-at preferálom, de sajnos nem tudom futtatni.. KB 6 féle verziót tettem fel rá, s az összes elindítás után RESET-et generál, a készülék újra indul
A Primo működik, stb, de én azt nem szeretem...
miért nem fut ezen az IGO 8??
A WINCE6 elvileg nem lehet gond.. Vagy igen??
Esetleg van valakinek egy sys.txt-je igo 8 -hoz CNS globe HD-hoz??
Köszi -
csyo
senior tag
válasz
snowdog #1377 üzenetére
Vagy elvesztettem az SD-t, vagy nem is volt hozzá...
Ha jol emlekszem a gépre kellett dugni, és magátol installálgatott egy jo darabig valamit (akkor nem nagyon figyeltem/ elfelejtettem)
Szal lehet nem is volt SD hozzá, csak akkor nem értem hova tunt rola az iGO8 egyik pillanatrol a masikra...
-
snowdog
veterán
Ha SD-n kapta és elvesztette, akkor azt nem is fogják ingyen pótolni.
Korábban az ezzel kapcsolatos segítséget úgy értettem, ha megvan az eredeti verzió, de valamiért megsérült, akkor arra küldenek hibajívítást. Komplett elveszett SD-t nyilván nem pótolnak díjmentesen.
Azt sem egészen értem egy felhasználói oldal helyett miért nem egyből a hivatalos oldalra irányították.
-
csyo
senior tag
Ezt kaptam tőlük, bemásolom ide is, mert hasznos lehet a jovoben Nektek is!
klikk ide: CNS Globe ROMfrissítés
-
csyo
senior tag
lehetseges...
Viszont a kartya nincs benne...
A mellettem ulo haver kezebe adtam mig vezettem, lehet nyomkodta, vagy mittudomen, es kiugrott a kartya. Autoban nem talalom sehol sem:-STettem fel iGO Primot, ami megy rajta legalabb...
Nem tetszik annyira, mint az iGO8 volt, de legalabb van navigaciom most -
DM43
őstag
-
-
-
csyo
senior tag
köszi, most akkor már látom mi baj:-(
Nincs IGO.exe ! egyszeruen eltunt rola valahogyan:-S
Tavasz ota utazom vele, majdnem egy éve megvan már, de egyik naprol a masikra nincs rajt az iGo8...Ehhh :-S
Mit csinaljak most?!
Gariztatas felejtos, mert Magyarorszagon vettem, es nem ott élek... Nekem viszont a navigacio itt kell...
-
csyo
senior tag
Bedöglött a készülékem:-S
Ha a navigaciora kattintok, ezt irja ki:"invalidate path"
Csak egy "OK" gomb van alatta, mast nem tudok tenni.
Ezeket probaltam, de egyik sem jart sikerrel:
- Ujrainditas
- reset gomb (hatoldalan levo gomb)
- gyari reset (ami a beallitasoknal van)
- kalibralasa hibauzenet ugyanaz:-S
Mit csinaljak?
-
avxtr
csendes tag
Üdv mindenkinek! Fizikai segítségre lenne szükségem egy szűz új globe hd használható állapotba hozásához. A munkám miatt D-K Magyarországon nem gond a közlekedés, elvinném a készüléket.
Kb egy éve vásárolt Globe HD-m a közelmúltban megbetegedett és mivel nem volt javítható kicserélték újra.
Sajnos annak idején beleestem abba a hibába, hogy túl sokat vártam a kütyütől, skin, office, többféle navigáció, minden rákerült, de semmi sem volt tökéletes, fagyott, akadt, nem volt 100-as. Jelenleg egy elvárásom van, navigáljon, de azt hibátlanul. Hálás lennék, ha valaki tudna segíteni. -
snowdog
veterán
válasz
nagypuco #1363 üzenetére
Ez nem normális állapot. Annak csak töltés közben szabadna világítani. Első lépésben kapcsold ki teljesen a gépet (ne csak alvás módba tedd), majd kapcsold vissza.
Ha ez nem segít, akkor ROM frissítés. A hivatalos oldalról le tudod tölteni a megfelelő ROM-ot. [link]
Ha ez sem segít, akkor szervíz. [link]
-
nagypuco
csendes tag
Sziasztok!
Van egy CNS Globe készülékem. Tudja valaki hogy miképp lehet kikapcsolni a piros ledet az oldalán? Ugyanis kikapcsolt állapotban is mindig világít=teljesen lemeríti az aksit a fiókban használaton kívül. -
DM43
őstag
- masreszt beikszeltem, hogy fizetos utra ne vigyen, megis bevitt Londonba a "C" zonaba, meg a Birminghami fizetos szakaszra is ravezetett, amikor arra jartam.
Magyarorszagon, meg valami gyár udvaran akart engem keresztulvezetni "legrovidebb ut" tervezese kozben, pedig nem jeloltem be, h engedelykoteles utak is szobajohetnenek:-/Ez a kettő tuti nem a készülék hibája !
-
csyo
senior tag
sziasztok!
Nem vagyok megelegedve ezzel a kutyuvel.
- Már 2 het utan forrosodott hasznalat kozben.
- most, hogy pár honapos, akadozik a navigalas, és nem mutatja idoben a kanyart, nem tervey gyorsan.
- ay ujraterveyes rettentoen belassult, van h ujra kell kattintsak az uticelra.- masreszt beikszeltem, hogy fizetos utra ne vigyen, megis bevitt Londonba a "C" zonaba, meg a Birminghami fizetos szakaszra is ravezetett, amikor arra jartam.
Magyarorszagon, meg valami gyár udvaran akart engem keresztulvezetni "legrovidebb ut" tervezese kozben, pedig nem jeloltem be, h engedelykoteles utak is szobajohetnenek:-/
Jobbra szamitottam, sokkal jobbra:-(
El nem tévedek vele, de idegesitoen lassu, akadozik, lassan tervez
-
honeker
őstag
szio.....olyan kérdésem lene ha a fülhalgato össze van kötve a rádio aux bemenetel miért nem erősiti ki a telefon hangját a média megy rendesen csak a telefon nem ?
-
vagamo
őstag
Tudtok segíteni a választásban?
3 készülék közt vacilálok, CNS Truck, WayteQ xTAB-50 GPS, WayteQ x960BT. %TMC fontos lenne, így az android kiesik sajnos, viszont sebességügyileg ott van a toppon, primo 2 biztosan nem akadozik rajta, viszont CNS HD-m van amiben a TMC csatlakozó meghibásodott, mert nem talál jelet új antennával sem. 960 vs. Truck nehéz döntés számomra, olvasatom szerint hardveresen jobb a 960-as, viszont 7" kijelző és a meglévő 2 db TMC antennám meg a Truck mellet szól, de nem aaz a 6-8k fog dönteni. Kicsit idegesítő számomra, hogy gombnyomás után gondolkodik a HD, de 2 éve már elviselem, így ha nem jobb a 960 sem akkor bírom még, míg IGO és TMC 100%-osan elérhető lesz androidon. Iphone-n tökéletesen kezelhető a primo. Tényleg 4s-el összehozható valamelyik navi?Köszönöm a segítséget.
-
viraga
tag
Többször meg kell csinálni, nyugalom. Bizonyos "előhívásnál" csak egyszer (már nem emlékszem mikor), más menüpontból, vagy szoftverből indítva többször végig kell menni. Esetleg csak akkor enged tovább, ha megfelelő pontossággal ismételsz (?). Próbáld a ceruzával, pontosan a közepét nyomni, egymás után többször. Az utolsó pont után az 1-esre fog ugrani, tehát kezdd újra. Ha 10-szer végigmentél pontosan, és akkor sem lép ki, akkor vmi gebasz van. Nem számoltam, nekem kb 3-4-5 kör volt ez.
-
I.K.Z
tag
tudna valaki segiteni? innen nem lép túl a gép...[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11
- EA Sports WRC '23
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest