Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A zászlóshajó élmény újradefiniálását ígéri az Infinix Note 50 Pro+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roberto8709
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
Igazából nálam pont úgy van, hogy maga a menet közbeni navigáció tökéletesen működik, azonban magának a készüléknek a kezelőfelülete és a navigáción belüli címbeírás, beállítások is lassan reagál...
Agyam nincs hozzá, mindenesetre annyit meg fogok még csinálni, hogy frissítem a rom-ot és remélem az segít... ha nem, akkor nem nagyon van más ötletem. -
Roberto8709
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek nekem légy szíves! Cns Globe készüléket használok/használnék. De sajnos valamiért iszonyat lassú már maga a rendszer felállása is bekapcsoláskor, meg utána is akadozva működik még el nem telik egy kis idő, aztán már viszonylag szépen lehet benne kattintgatni. (ez még csak a kezelőfelülete, nem a navigációs program)
Igo Primo-t szeretnék rajta használni, a navigáció amikor működik rendben van, azonban néha kifagy, vagy előfordul, hogy mikor pl útközben megállunk (gyújtás le) nyilván készenlétbe teszi magát (ezzel még semmi baj), de mikor újra indulnánk elindul a navigáció, de megfagy a képen a kis nyillal ahol megálltunk.
Egyszer már visszaküldtük a forgalmazónak, de azt mondták szoftvert frissítettek rajta és szerintük minden oké..Remélem tudtok segíteni, előre is köszönöm nektek!
u.i.: Valamelyest értek a készülékekhez, de azért a programozás részükbe még annyira nem merültem el, tehát ha lehet légy szíves némileg konyha nyelven írjatok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Politika
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest