- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Riverflow
csendes tag
Köszönöm! Megvárom!
Közben gyanús lett ez a d900t ''felirat'', kicsit hasonlít az én d400ev ''felirat''-omhoz. Kicsit belelestem a notebook.hu-ba és tényleg! Gyerekek! Ez egy szörnyeteg! Hű a betyárját!
Nagyon csajozós a verda
Bővebben: link
Bár egy kicsit Ultra-nemhordozható kategóriás a maga 5,5-kgjával. Dehát az ész nehéz.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Riverflow
csendes tag
Lehet hogy más néven is fut ugyan ez a laptop (pl Albacomp), szóval itt van kép is.
Bővebben: link
Szerintetek lehet Clevo D400EV laptopba minipci wlan karit rakni. Kinyitottam azt a fedelet, amire fél éve azt hittem, hogy a miniPCI csati helye és csak egy vörösréz lap van benne, de meg sem moccan. Gondolom ez a szomszédos fedél alatti vinyó miatt van.
Kinyitottam még egy másik fedelet is(ez egy kicsivel kisebb, mint egy RAM), de eben csak egy vékony kábel és az alaplap eleme volt.
Annak idején (2004 nov) nem kértem a WLAN-t, de mostmár igazán kíváncsi lennék hova teszik. Az a baj, hogy ahol a gépet vettem (notebook.hu) 18kFT egy WLAN/Bluetooth cuccos (pedig mondjuk nekem BT. nem is kéne. És amennyire éna srácokat ismerem még 1-2-3 ropit elkérnek a ''szerelésért'' is.
Lehet, hogy a fél éves gépemben nincs miniPCI foglalat?
Valami ötlet a témában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Temu
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest