- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
Shuriken. #2965 üzenetére
Általában a 2 csillag sima ügy fair módszerekkel. A clashben nem véletlenül nem látszódnak a trapek, a ccben meg a katonák, nem véletlenül nem lehet beállítani, hogy maradj aktív, amíg kész nem lesz a sereg, vagy keress 300k lootot. A csalás az csalás, akárkhogy is nézzük.
-
dragonfx
veterán
válasz
Shuriken. #2595 üzenetére
nincs össze vissza támadás leírtam hogy műkődik nálunk aki nem tartja be kinn találja magát.
kisebb ember ugyse hozza 3* a te párodat max kirakod ha lootra ment és nem a párjára.de ha belefér az eredménybe miért ne erősödjenek a gyengébbek is?hát nekem sok millio elixir nincs benne, jo aki sarizik mindig annak van...
. majd koppannak ha jön a 6os airdef.
igen én szeretem gazdaságosra kihozni a cw.t magamnak de valaki ugy van vele a csapatérdekes az együttes győzelem számít csak,majd beszedi röhögve 2-3 lootból.... persze ha megfeszített szoros a vége én is simán rámegyek a tuti *ra hogy nyerjünk,nem számít ha minuszos. Aki komolyan veszi a játékot tudja nem a cw és a termelők adják az anyag nagyrészét hanem a lootolások. aki nem lootol csak cw.re jár az meg ne legyen klánba vagyis nálunk nem lesz. én aktív embereket keresek. nálunk nem kell várni a donate.ra.
mi 10/9 cw.t nyertünk eddig -
dragonfx
veterán
válasz
Shuriken. #2585 üzenetére
mi ez a war leader base commander örültség?
ilyen feltételeket szabék a tagok fele kilépne aklánomból teljesne jogosan.
szabályok vannak de azért nem fegyházasdit játszunk meg rabszolgatartást. ez a játék. öröm élmények a lényeg.totál egyszerűen leírtam én is a szabályokat körüzibe...játék és chataktív játékosok.cw kötelező. fb csoport nem de anélkül nincs rang. cw.n párját támadja mindenki. nincs kivétel.mindneki akkor támad amikor szeretne. de aki első 16ba nem támadja párját azt elviheti más, amugy a 2. támadás olyanra mehet akit már valaki támadott és 1*ot ért el max..donate 1:1 vagy 1000+/szezon.
kivételek innen is vannak. 1-2x szolok utána hello....
a védelmét mindneki ugy csinálja ahogy szeretné majd tanul belőle, de ha tanácsot kér valaki segítünk. több szem többet lát.
általában az első 10 a 2. támadást utolso 2 órába teszi ha ráér. hogy lássuk hogy állunk. ha inaktív az ellenfél akkor megengedjük hogy loot.ra menjen a 2.ha sajátjukat hozták 2*ra.min. -
törölt tag
válasz
Shuriken. #2585 üzenetére
Sziasztok!
Elnézést a hirdetésért,de már többen tették ezért gondoltam én is hirdetem a mi kis klánunkat,melynek neve:Sirius Empire (#PPQROVGY)
Klánszabály:
Életkor mindegy,de legyen fegyelmezett és tisztelettudó.
A CW-ben résztvenni kötelező kivéve ha előre nem szól illető.
Csak személyes ismerős vagy olyan tag kaphat rangot aki meg is érdemli.
Ha valaki kér valamit csak azt adj neki.(Pl. Ha Archert kér akkor ne adj neki Giantot)Ez a klán főleg kis szintűeknek van kitalálva
(de jöhetnek nagyok is)
Várom a jelentkezéseket
-
dragonfx
veterán
-
markussandor
senior tag
válasz
Shuriken. #2540 üzenetére
hétvégén betoppant egy gyerek, kivételesen köszönt, majd megkérdezte, hogy mikor kaphat rangot
amikor közöltem vele, hogy azt ki kell érdemelni, magától kilépett :-) pár perc múlva ránéztem a falujára, már be is lépett egy másik klánba, és co-leader is lett secperc alatt (LOL)de az sokkal rosszabb, aki war közben lelép, mielőtt támadna, úgy, hogy nincs a dolognak semmilyen előzménye, se puszi, se pá
hiányolom a játékban, hogy a játékosokat nem lehet pontozni, mert a kupaszám, vagy a különböző küldetések elvégzése nem áll egyenes arányban a várható viselkedésével, a "komolyságával"
lehetne mondjuk valami kitüntetés féle, amit akkor kaphatna, ha egyszerre 2-3 co-leader/elder felterjesztené rá
-
dragonfx
veterán
válasz
Shuriken. #2264 üzenetére
ja nem.
egy kérdésem lenne.erre még senki nem tudott választ adni.
ha megy a research a laborba és ráinditom az upgrade.t párhuzamba megy a kettő egyszerre? cska ugye aresearch aktuális állását igy nem tudod megnézni vagy addig szünetel a research és onnan folytatja mior kész az upgrade vagy hogy?
én legjobb emlékezetem szerint dehát sok researchön vagyok tul ha ugy emlékszem megy párhuzamba.te hogy tudjátok, tapasztaltátok?tényleg durvábbakat ad th8on és nehezebb jo loot.ot találni igazatok volt, de annyira nem vészes. tény avgy 10 builder kéne hirtelen, de majd szépen lassna elindulok az irányvonalamon.
ha trofiba leesek akkor már teljesne okés embereket dobál.felmentem 1650ig hááátt..no komment.... az már egy más szint...full th9 is jött ellenem.
-
madmike
őstag
válasz
Shuriken. #887 üzenetére
Szia!
Ezen a szinten szerintem teljesen rendben van a falud.
Bár javaslom ezt az oldalt, itt minden szintre nagyon jó falvak vannak, válogathatsz.
Amint megépíted a clan castlet, mér kereshetsz is magadnak klánt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elite: Dangerous
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.