- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
-
Mobilarena
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
SiZo
tag
pont ezt magyaráztam, falun kívül lévő teli bányákat leszedni archerral nem nagy kunszt. (bár sokan még a lootolás rejtelmeire sem jönnek rá igazán)
Nagyobb kunszt olyan katonát megtanulni használni (ami drága és lassan készül, ezért hétköznapi lootoláshoz nem gyártod) ami CW hez kell.
Mégegyszer kiemelném, ezeket a katonákat jobb lenne már lvl1től kezdve használni főként CW -n, mert hiába lesz majd lvl5 golemed, lvl5 pekkád, lvl4 sárkányod, NEM fogod tudni használni.
A másik meg az, hogy ha csak lootolsz, nem érzed majd fontosnak ezeket a katonákat fejleszteni, ezért másra költessz majd, pedig a katonák fejlesztése is baromi fontos.
Még egyszer ajánlanám, hogy menj klánba, és CW -z. (akár hozzánk) -
SiZo
tag
nyilván nem akarlak semmire se rábeszélni (nem is lehet), de ha úgy alakul hozzánk jöhetsz nyugodtan. sosem rúgtunk még ki senkit azért mert nem hozott ennyi vagy annyi csillagot. inkább elmondjuk véleményünk, mit csináltunk volna másként, esetleg jobban.
klánunkon belül mi az aktivitást sokkal többre értékeljük, mint hogy elérj minden cw -n 5-6 csillagot. mi megbízható embereket keressünk, a tudás, eredmény, meg majd úgy is jön. -
SiZo
tag
én meg azt mondom, mindenképp cw zni kell. bármilyen trooppal, nyomni kell. ha nem cw zel, nem fejlődsz, lemaradsz.
teljesen más telibányákat "leszedni" goblinnal, meg archerral, mint amikor éles helyzetben csillago(ka)t kell hozni. szerintem is állj be egy klánba, és ha van lehetőség igenis CW-zz, és tanulj. Később hiába lesznek erős troopjaid, ha nem tudod őket használni...
a fentieket a tapasztalat mondatja velem. -
dragonfx
veterán
nekem mondod kristály1be vagyok 2470nél mostmár megcsinálom az 1000 gem.et de megöszülök....szerintem....
nincs sarki th.
csak full th9 th10 eleje inferno bow3...kicsalhatatlan cc.
th meleltt 4 tesla 6-7-8
nekünk 2 cw kell a lvl5höz buzi sc olyanokat ad esélyünk nincs....megbaxodhatnának tényleg....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Nintendo Switch 2
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horizon Forbidden West
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest