Új hozzászólás Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz attiati #497 üzenetére

Most én is behúztam a hatodik részt az Epic Store-ban, kedvelem a sorozat korábbi darabjait is és érteni vélem, hogy a hardcore rajongók miért mondják, hogy ez a valaha volt legjobb Civilization epizód, viszont pont emiatt kicsit frusztráló is nekem.

A komplexitása túlmutat azon, amit egy kis casual alkalmi időtöltés megenged. A negyedik vagy ötödik részt simán elindítottam egy ölbe vett laptopon és a nem kifejezetten gamer barátnővel közös időtöltésre is simán alkalmas volt egy esős napon, nem volt annyira nehéz beletanulni a rendszer árnyaltságaiba. Na ezt szerintem pont annyival lett összetettebb, hogy egy teljesen újoncot messzire riasszon, de még nekem is egyelőre fejtörést okoz egy csomó mechanizmus.

A Builder egység átalakítását pedig egyszerűen nem értem, oké régen is idegesítő volt, mikor az összes mezőt már beépítettem és a munkások ott álltak a kapát támasztva (esetleg elküldtem őket utat építeni, de már erre sincs szükség), de jobb megoldást is tudtam volna találni erre, mint az X-számú elvégzett munka után lejáró szavatosságot, akkor már eleve tök felesleges ennek az egységnek a létezése, egyszerűbb lenne csak lerakni a kívánt fejlesztést az adott mezőre és kész.

Új hozzászólás Aktív témák