- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astroboy
őstag
Ha simán csak elhúzol előtte egy utat, akkor bár mind3 kapu be lesz kötve, akkor is a legelső és legközelebbi kapunál állnak, drága a dízel na.
No meg ahogy észrevettem, amíg nem jön ki egy kamion miután lepakolt, addig nem megy be egy sem, valószínűleg emiatt van a torlódás, és ha ha nem jól terveztél fejben az elején, akár a belvárosig is.Ahogy tapasztaltam, a megoldást az, hogy a teherkikötőt teljesen függetleníted a lakó és kereskedelmi zónáktól. A kamionoknak az iparterület - városhatár - teherkikötő triumvirátus közt kell minél több sávos és lehetőleg egyirányú gyors pálya, semmi dolguk a városban, megfelelő utakkal be se jönnek.
Én úgy csináltam, hogy minél előbb unlockoltam az autópályát, így megszerezve a többsávos lehetőséget. Utána upgradeltem a komplett pályát a városhatártól a kikötő tervezett lehajtójáig és az iparnegyedekig oda-vissza.
Majd mikor leraktam a kikötőt, azt közvetlenül kötöttem be a pályára (a gyári autópálya-kereszteződések helyett amik hatalmasak és sz@rok, saját magam húztam le és felhajó sávokat) majd utána az iparterületet is.
A kikötőhöz érve pedig minden kaput külön útra kötöttem, ha jól rémlik az első kettőt "bemenőre" és csak egyet kimenőre, de majd holnap megnézem neked most nem vagyok otthon.
Így lett közvetlenül a pályától egy 6 sávos gyorsforgalmi kapcsolat a kikötőig, és ugyanez az iparterületig. A pálya a gerinc, a le/felvezetők pedig a bordák, hogy úgy mondjam.
Érted na.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Black & Decker töltőt keresek
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest