- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Bandib0y #10572 üzenetére
DHCP-n a klienseknek *ne* a routert add meg hanem mondjuk a 8.8.8.8-at és/vagy a 208.67.222.222-et (eeeesetleg a szolgáltató DNS-ét, de "Én azt önnek nem ajánlom") mert a DNS feloldás CPU-ból megy és simán letérdeltet egy routert akár már pár kliens is..
A konfigot meg 2x is elírtam, 1452-t akartam írni és tedd fel a LAN-odra, ne(csak) a dialer-re (bár a LAN-ra elég kéne legyen, ezt is elírtam..). Ja, meg a dialer alá ne csak simán "mtu 1492"-t hanem "ip mtu 1492"-t tegyél fel. Aztán jöhet a teszt, hogy don't fragment bittel kliensről és a routerről tudsz-e pingelni max size-al, meg hogy megy-e a HTTP..
Ha így se megy akkor valahova tölts már fel egy Wireshark capture-t, megnézem.
-
kowika87
tag
válasz
Bandib0y #10560 üzenetére
Hali,
Amikor egy weboldalt meg akarsz nyitni, uss a routeren egy sh ip nat trans latszik a nat bejegyzes a 80as port-al?
Illetve probald meg hogy a gepeknek a default gw ip-t kuldod le DNS-nek mivel a pppoe csatlakozaskor a router megkapja a dns cimet az ISP-tol.valamit ezt a parancsot szerintem vedd ki : ip dns server
En is csinaltam egyszer digivel ilyet es nem ment elsore. Valami ilyesmi lehetett a hiba.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Bandib0y #9155 üzenetére
"All English-speaking IT students graduating in the academic year 2015/16 (or earlier) with either Bachelor’s or Master’s degree that currently participate or graduated CCNA course are encouraged to apply here to be invited for the qualification to Cisco Engineer Incubator program."
En angolra tippelnek, mar csak amiatt is hogy full angol a teljes kiiras.
Sajnos 1 evvel lecsusztam a diplomalimitrol, mert 2013-ban vegeztem, pedig jo poen lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A világ leggyorsabb SRAM dizájn-ját kínálja a Marvell
- Egyéni arckép OFF
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged