- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
A layer 2 elengedhetetlen a vlan kiterjesztések miatt és pláne ha Wlan is van. Erről egyszer írtál már, abból leesett nekem is, hogy sajnos ezt kell alkalmazni. Azóta nem is csináltam L3 as hálót, ahogy olvasgattam inkább VSS-re gyúrnak a neten is.
Ez nekem is bejön. Most ez van nekünk - VSB - és tényleg király, hogy nem kell loopok után kutatni, nem kell VRRP-zni és elég egy switchet menedzselni..Azért szvsz ritka a 6500 distribben
Érdekes dolgo történt 7végén. Ha az ábrát vesszük, amit linkeltem, akkor a 2 szélső Access-t levesszűk. Kiadtam az középső accessen a spann gurad loop parancsot, és megszakítottam a linket a 2 distrib között. De megdöbbenésemre, a blokkoló link feljött forwardba, nem lett loop inconsistent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest