Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ripper17

tag

válasz olloczky #16510 üzenetére

Szerintem 5 év tapasztalattal az embert ne hivjuk seniornak. Ennyi idö után mondható az, hogy szakmai feladatokat, komplexebb dolgokat az általa ismert szakterületen magabiztosan megold, esetleg egy projektben is kèpes a szakterületére nézve döntést hozni, javaslatot tenni. De ez egy medior szint, vagy csak simán "munkatárs", junior/senior elötag nélkül.

azt hagyjuk, hogy a bérsávok miatt lassan már a 3-5 év tapasztalatos senior pozi kiiràs is standard lesz. de leülsz vele interjúzni és nemhogy a kérdèsedre nem tud vàlaszolni Mr. Senior, de ha megkéred mondjon ö témát amiröl beszélgessünk is csak hebeg-habog. Persze felveszik, mert headcount, és várják a csodát, hogy majd Mr. Seniort ezer örömmel megtanitják a szakma alapjaira a kollegák, akik pontosan tudják: Mr. Senior az utcáról beesve többet kap és nincs vele szemben elvárás, mert headcount.

Egyébként egy nettó 800 is reàlis le arra amit a kérdezö irt, HA a tudása nem cègspecifikus ("itt így szoktuk" / "ez van irva a folyamatba, bekattintom"), hanem valóban érti is amit csinál.

• kzolee216

senior tag

válasz olloczky #16510 üzenetére

Legalább 5 év, mert előtte is foglalkoztam a témával, csak akkor más pozíccióban voltam. Most L2 szinten vagyok. Én is kicsit keveslem az aktuális tudásomhoz képest, de jelenleg még jól érzem magam, sok eszközhöz hozzáférek és üzemeltetés téren változatos. Idővel amikor megtorpanok a fejlődésben és beesne egy jobb állasajánlat, akkor elgondolkozok majd a váltáson, ezért is voltam kíváncsi a mostanában munkáltatók álltal ajanlott anyagi dolgokra. :R

Új hozzászólás Aktív témák