Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
válasz
goodboy007
üzenetére
Na először ki akartam hagyni a képből, mert végülis nagyon nem értettem kis utánajárás után, de most, hogy jó pár órát rászántam, lehet kezdem érteni, legalábbis remélem
.
Azt még nem értem, hogy VSS és VCP közt mi a különbség, mert mindegyiket úgy értelmezem, hogy virtuális switch-et csinál két külön switch-ből.Szóval ahogy van az alábbi ábra, az A-B és C-D switch-ekből tudok VSS/VCP-vel egy-egy virtuális switch-et csinálni, ahonnan a GLBP-vel összekötött routerek-hez menne a forgalom?
Ha igen, akkor ezek után a routerek-en a routingolást (EIGRP-t szeretnék) ugyanúgy egyesével be kell állítani mindenhol? Tehát úgymond minden egyéb beállítás, ami már nem az alhálót érinti, azt ugyanúgy kell kivitelezni, mintha külön eszközök lennének, nem kell foglalkozni azzal, hogy onnan nézve egy eszköznek tekintik egymást?
Nagyon köszi előre is!

Azt hiszem elég nagy fába vágtam a fejszém ezzel a szakdogatémával, de ha ezt kivitelezem, tuti király leszek.

-
FecoGee
Topikgazda
válasz
goodboy007
üzenetére
Leginkabb VSS vagy VPC technologiakat mondanam erre.
-
zsolti.22
senior tag
válasz
goodboy007
üzenetére
A vPC pont erre való. A Nexusok támogatják LACP-vel. Fizikailag két különböző switchbe fog menni a szervered 1-1 LAN-ja, a többit a nexusok leboxolják egymás között.
Vagy MEC (multichassis EtherChannel), vagy VSS, ez utóbbiak asszem Cat6500-ason dívikek vagy dívnak (hogy van ennek a többesszáma?
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- World of Warships
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3908, 100% Akkumuláto
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3994, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

FecoGee
crok