Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
A baj az, hogy a contract managment elb..ta a szerzodest. A cucc regen EOL es 06.30 ota EOS. Se TAC, se RMA, viszont az ugyfailnak meg ev vegeig van szerzodese NALUNK a cuccra. Rgo, nekunk kel megoldani, vagy cserelni sajat szakallra. Utobbival nincs semmi gondom, ha el..k, hozzak helyre. De ezek most tolem varjak el. En benne vagyok az ilyenekbe, mert poen, de:
- ha leallitjuk a masik mukodo WLC 4402-t, - gondolom az ugyfail nem fog benne turkalni, mialatt a gep megy - lehet az sem jon vissza tobbet, van 2 halott cuccunk. Ezt en nem vallalom be, hacsak nem kapok IRASOS utasitast ra. Akkor tolem mehet
(Bunkoknal mindig irasos bizonyitek kell, mert rad vernek mindnet, ha nem tudod bizonyitani, hogy "Parancsra cselekedtem"
)Switchel kapcsolatban igen, a PVlan hianyzik belole 3560tol megy csak, de en inkabb Stackelhetot vennek, fontos, szinte mar csak azzal talalkozhatunk.
Szerintem Te egy UFO vagy

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Ryzen 5 3600X Komplett PC 32GB RAM, 1.5TB NVMe SSD, Vízhűtés
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- LG 29WL500-B ultraWide gamer monitor leárazás!!! AkciÓÓ!
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Bunkoknal mindig irasos bizonyitek kell, mert rad vernek mindnet, ha nem tudod bizonyitani, hogy "Parancsra cselekedtem"
)
FecoGee