-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
A baj az, hogy a contract managment elb..ta a szerzodest. A cucc regen EOL es 06.30 ota EOS. Se TAC, se RMA, viszont az ugyfailnak meg ev vegeig van szerzodese NALUNK a cuccra. Rgo, nekunk kel megoldani, vagy cserelni sajat szakallra. Utobbival nincs semmi gondom, ha el..k, hozzak helyre. De ezek most tolem varjak el. En benne vagyok az ilyenekbe, mert poen, de:
- ha leallitjuk a masik mukodo WLC 4402-t, - gondolom az ugyfail nem fog benne turkalni, mialatt a gep megy - lehet az sem jon vissza tobbet, van 2 halott cuccunk. Ezt en nem vallalom be, hacsak nem kapok IRASOS utasitast ra. Akkor tolem mehet
(Bunkoknal mindig irasos bizonyitek kell, mert rad vernek mindnet, ha nem tudod bizonyitani, hogy "Parancsra cselekedtem"
)
Switchel kapcsolatban igen, a PVlan hianyzik belole 3560tol megy csak, de en inkabb Stackelhetot vennek, fontos, szinte mar csak azzal talalkozhatunk.
Szerintem Te egy UFO vagy
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged