- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ripper17
tag
válasz
Cyber_Bird #16303 üzenetére
azért pusholja, mert az van nekik raktáron vagy rövid lead timeal. ezt a tényezőt a COVID óta mindig a #1 helyen kell kezelni, bármit is ajánl egy sales
én dolgoztam tűzfalukkal: nem nyúltam magamhoz tőle.
a switcheik ugyanez, egy állami cégben, állami projektbe se tudtuk betolni a Huawei/HPE-Aruba/Ruckus-Brocade/Cisco mellé, pedig a Ruckus-Brocade aztán tényleg a valaha volt legrosszabban integrálható cucc, amit láttam. hazai támogatása elenyésző, az elvileg kiemelt partnerüktől 3 rendszermérnök 1.5 hét alatt nem bírt összerakni egy alap router-on-a-stick LAN + WLAN (egy tunnelezett és egy bridgelt SSIDval) konfigot a fortinet eszközeiből, nem hogy amit kértünk (pl. dot1x támogatás)egy partnerünk most a külföldi hálózatba integrál majd Fortinet SD-WANt, kíváncsi vagyok, az mennyire lesz sikerprojekt...
ha már alternatíva és nem keleti termék, akkor HPE-Aruba (bár én nem szeretem, hogy csak egy RO és egy RW local user lehet benne, de lehet ez azóta már fejlődött), vagy a Juniper, az eléggé jó. ha a keleti is jó, akkor a Huawei, a switching termékeikkel kifejezetten szerettem dolgozni, a szoftver minőségében is messze verte a Ciscot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- MSI Cyborg 15 A13V gamer laptop (garis) - PS5 beszámolok!
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- GAMER PC - Ryzen 7 5700x, RTX 3070 Founders, 32 gb RAM
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő