- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amdfan2
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #2843 üzenetére
visszaraktam az eredeti antennát 3-mas erősséggel veszi a jelet, ledobott akkor is olyan 10-15 perc múlva játék közben ugyan azzal a jelenséggel
-
Amdfan2
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #2840 üzenetére
igen ha csak a 2 saját antennája van rajta akkor elég gyenguszka a jel, bár ugyan úgy ledobált tehát ez esetben nem vettem észre semmilyen változást az antenna erőssége ugyan olyan
-
Amdfan2
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #2838 üzenetére
igen sajnos , mindent megpróbáltam .. próbáltam kilőni azt is, hogy energia gazdálkodás céljából kikapcsolhassa a kártyát.. az asztaliba volt egy régi PCI-os kártya gondoltam hogy esetleg nem e valami ott nem stimmel ugye azért vettem PCI-e -set.Ugye 2 antennás a kártya az egyik antenna külön hozzá vett antenna ami magasabban van egy polcon hogy a jel erősebb legyen úgy se volt jó.A kábeles megoldás meg sajnos kivitelezhetetlen, a ház elrendezéséből kifolyólag. :S
-
Amdfan2
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #2829 üzenetére
szia az asztali gépen egy TP-Link TL-WN881ND (saját driver természetesen friss) a Thosiba laptopba Atheros AR9002WB-1NG (friss saját driver) ezeken a gépeken win 7 van a Dell laptop Win 8.1 (Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 2230) (friss driver saját) a jelszóban nincsen ékezet csak angol betűt tartalmaz, csatorna 7ig korlátozva. Más routerral nem tudtam kipróbálni hogy csatlakozik-e, az esemény úgy történik... ledobja játékközben vagy Skype használat közbe .. 3-4 mp úja látható a wi-fi és visszacsatlakozás manuálisan (csatlakozás gombbal )
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-06/14/54959_mzb0ogtpqemoewgv_dell.jpg
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-06/14/54959_kmcxwcuh0nxfayr6_toshiba.jpg
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-06/14/54959_jgap50xgdeveqd7m_asztali.jpg
természetesen teszt közben nem dobta el a kapcsolatot
u.i.:elnézést a késői válaszomért!
-
Amdfan2
csendes tag
Sziasztok! A probléma a következő lenne.A Thome hozott ilyen rootert és a gond az lenne vele , hogy egy asztali pc-n és 2 laptop csatakozik hozzá, az asztali-t és a nevén nevezve Toshiba laptopot ledobálja random időközönként a Dell laptopot nem.Mi lehet a probléma? Az asztalin wi-fi kártya lett cserélve (nagyon régi pci-os volt) a Toshibán és az asztalin 4 illetve 5-ös erősségű a jel. A wi-fi-nek 7 csatorna van engedélyezve, csak N-es módba.(próbáltam mixed B/G/N -be is ) ugyan ez a gond. válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest