Új hozzászólás Aktív témák
-
kimpepevok
tag
válasz
Gubek-Einste #578 üzenetére
Ezzel én is szoptam rengeteget!
Nálam iMac/MacbookPro harc volt.
Egyszerűen hiába állítottam be a sharingot az istennek nem ment! Csak a te általad leírt módon. Vagy rendszergazda jelszóval! De akkor ugye látok a másig gépen mindnet...
Pedíg pont az lenne a lényeg, hogy a megosztott mappákat tudjam túrni a másik géről. Meg nyomtatni.
Aztán meguntam a szarakodást. Feladtam! Ha rátettem a régi routeremet, akkor persze azzal ment minden simán. Megjegyzem az is sisco. De miért kell két eszköznek is mennie éjjel-nappa, he elvileg egynek is tudnia kéne ezt? -
kimpepevok
tag
Na előkotortam a régi linksys wrt160-as routeremet.
Lereseteltem, beledugdostam az iMacot, DUNE-t. WiFi-n MacBook Pro. Beállítgattam.
És ezzel megy minden, ahogy kell. Oda-vissza!Tehát, ha azt akarom, hogy rendesen működjön minden, kell a két router. De miért?
Pont az lenne a lényeg, hogy kiváltsam az EPC3925-tel.Tehát a gond az EPC3925-tel van, vagy valami beállítással. Tud ebben nekem valaki segíteni?
-
kimpepevok
tag
válasz
atagster #162 üzenetére
Sziasztok!
Hasonló problémám van.
Adott a Cisco EPC3925
Lan 1 IPTV
Lan 2 Dune UD DUO merevlemezes hálózati médialejátszó
Lan 3 iMacWiFi-n meg egy MacBook Pro
Az a bajom, hogy csak akkor látja a WiFi-n keresztül a MacBook Pro a DUNE-t és az iMac-ot, ha az iMac ban is be van kapcsolva a WiFi.
Vajon miért van ez így? Nem kéne a routernek simán átküldenie az adatokat vezetéktől WiFi-re, és fordítva? A net mindegyiken megy rendesen.Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest