Új hozzászólás Aktív témák
-
viktike
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #578 üzenetére
köszönöm a tippet. A TV ip címe 192.168.0.16, a MacBooké 192.168.0.11 ezek mind "gyári beállítások". Alhálózati maszk 255.255.255.0, ezek nálam egy alhálózatot jelentenek. Rosszul számoltam? Miből gondolod, hogy különböző az alhálózat? A gépről a TV-t pingelni minden esetben tudom. Nem hiszem, hogy ez lenne a problém...
-
viktike
csendes tag
Tiszteletem!
Nem tudom, hogy a következő problémával találkozott -e valaki. Adott a T-home Cisco EPC3925 HGW-je (internet, telefon, IPTV, mindegyik családi csomag). A HGW WLANját sikerült beállítani, relatív stabilan működik.
Ugyanakkor van nekem egy Samsung UE46D6100 Smart TV-m, illetve egy MacBook Pro, rajta a teszt kedvéért többféle DLNA szerver program (Serviio, EyeConnect).
Ha a TV és a MacBook is vezetékesen kapcsolódik HGW-hez, elérem a gépemen tárolt tartalmakat. Ha a TV és a MacBook WiFi-n kapcsolódik a HGW-hez, akkor úgyszintén működik minden. Viszont ha a kapcsolat módja külömböző, akkor semmi nem megy.Az EyeConnect program fizetős, a hosszas tesztek alapján a support azt mondja, hogy az Access Pointként működő eszköz (jelen esetben a HGW) elnyeli a Multicast csomagokat. A probléma hasonló, mint az itt leírtak: http://forum.t-home.hu/mvnforum/viewthread_thread,2867_offset,0
Mit tudnék tenni? Az összes létező tűzfalat megpróbáltam kikacsolni, még a Wlan titkosítást is kikapcsoltam, az sem oldotta meg a problémát. Elég fontos lenne. Valami tipp, milyen beállítást írjak át?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Lexus, Toyota topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest