- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Babetta-X #2236 üzenetére
nekem most olyat produkált ez a csoda, hogy a rákötött két access point egyikén sem tudtam csatlakozni, nem csak net nem volt, hanem fel sem enegedett a hálózatra, viszont a csatlakozott kliensek között ott volt minden, amit visszautasított. már amikor elértem a beállításokat, merthogy ez és a saját is wifi része is eléggé kétesélyes jelleggel működött, mikor éppen nem, akkor pont azt csinálta, mint neked. közben kábelen minden ment, ahogy kell, belső hálózati forgalom (bár annak a nagy része egy switchen keresztül megy) és internet is, csak a wifi szart be. próbáltam újraindítani, resetelni, semmi nem segített, végül fehívtam őket, újraindították a központból és minden megjavult.
dns szervert is állítottam google félére, nem ért semmit.
-
-
Babetta-X
senior tag
-
válasz
Babetta-X #2190 üzenetére
inSSIDer-rel meg kellene nézni, hogy milyen a környéken a wifi helyzet és aszerint beállítani a wifi csatornát, így talán jobb lesz a helyzet. Nekem UPC alatt van egy és mobillal panelban rendesen lehet használni mindenhol, az utcán és a pincében is (bár az utóbbi helyen már elég gyenge a jel).
Ha használni szeretnéd a régi router-edet akkor tedd AP módba, beállítás, és kapcsold ki a Cisco-n a wifi-t, ha távolabb (másik helyíségbe) rakod a HGW-től akkor nem muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autóhifi
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Battlefield 7
- Házi hardvert villantott a Xiaomi Pad 7S Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged