- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minták árulkodnak a Galaxy Trifold három akkumulátoráról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
válasz
sanzi89 #3192 üzenetére
Dyndns.org az idén lett fizetős, durván 6000.- ft és 30 host jár egy évre, én ezt használom a Cisco admin felületéhez távoli hozzáféréshez. Tehát a Cisco eléréséhez sajnos nincs más alternatív megoldás, legfeljebb az, hogy otthon mindent beállítasz egyszer normálisan, és egy idő után fölösleges távolról piszkálni.
Ezen kívül a Cisco mögött van NAS, PC, laptop, másik router stb., mind fix ip-vel és portforward, mindegyik saját domain névvel, így bárhonnan elérhető bármelyik eszköz. Ehhez viszont fölösleges a Cisco távoli eléréses görcsölése, nics is rá szükség. Ráadásul a NAS 80 és 8080 portja eleve összeakad a Cisco adminnal, így ez nem is hiányzik. -
válasz
sanzi89 #3192 üzenetére
Ami nekem fontos az felhőben van, ami pedig nem "felhőzhető" és tudom, hogy szükségem lesz rá, azt adott esetben pendriveon magammal viszem.
Ilyen netcsomagok mellett nem igazán van értelme a dynDNSnek(kábelnetről van szó legjobb esetben 10Mbit a max feltöltés, ami azt jelenti én max annyival tudok letölteni távolról..).
A nagyobb tartalmat gyorsabban megkeresem és letöltöm a netről, minthogy otthonról egy távoli helyre másoljam, a kisebb méretű tartalmak pedig a felhőben csücsülnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Logitech Blue Yeti kondenzátoros asztali mikrofon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest