- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pkrisz0707 #2413 üzenetére
Pontosan mi a gondod?
-
-
DMZ-ben továbbra is router-ként működik az Asus.
Ha az Asus NAT-ol akkor nem látod a rajta lévő dolgokat a Cisco-n keresztül.
Nekem nincsen semmi bajom vele, másoknak van. A jó router is kérdéses mert csak korlátozottan használható ki a képességei a kötelező NAT-olás miatt, UPC-nél jobb a helyzet mert ott van lehetőség a bridged mód használatára. -
-
-
-
-
válasz
Core2duo6600 #2363 üzenetére
Az IPTV belső hálózati elérése van, UPC-s vagyok, nem tudom milyen IP címe van a box-oknak de szinte 100%, hogy nem a HGW által kiosztott 192.168.0.x tartományból kapja.
Elvileg meg lehetne oldani saját eszközzel is az IPTV használatot de a T nem úgy csinálja, hogy menjen normál működésben. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Babetta-X #2190 üzenetére
inSSIDer-rel meg kellene nézni, hogy milyen a környéken a wifi helyzet és aszerint beállítani a wifi csatornát, így talán jobb lesz a helyzet. Nekem UPC alatt van egy és mobillal panelban rendesen lehet használni mindenhol, az utcán és a pincében is (bár az utóbbi helyen már elég gyenge a jel).
Ha használni szeretnéd a régi router-edet akkor tedd AP módba, beállítás, és kapcsold ki a Cisco-n a wifi-t, ha távolabb (másik helyíségbe) rakod a HGW-től akkor nem muszáj. -
-
-
válasz
kalozhun100 #2166 üzenetére
Bármilyen külső antennás típus jó lesz, csak AP módba kell bekötni?
-
válasz
tejeskifly #2161 üzenetére
Nem jó ötlet a hackelés mivel az eszköz a T tulajdona. Régen volt lehetőség egy trükkel bridge módba tenni de egy új firmware-rel ez már megszűnt.
-
-
-
válasz
tejeskifly #2153 üzenetére
22 de miért kérdezed?
-
és #2149
Ha az EPC3925-öt bridge üzemmódban használjuk, akkor ugye a mögé kötött második router lesz a DHCP, tűzfal, stb.
Igen, ha bridge módba van az eszköz akkor a mögé kötött router fogja ellátni ezeket a feladatokat.Ilyen esetben a második router által vezérelt wifi-t tudná az EPC3925 "erősíteni" (repeater-ként)?
Nem, ilyesmire nem használható.Az én UPC-s EPC3925-ös eszközömben sajnos csak 3 féle wifi védelmet tudok beállítani a managent felületén: WPA, WPA2-Personal vagy Disable. WEP vagy más nem állítható be, nem tudom miért, annál is inkább, mert a help szerint ez lehetséges lehetett volna.
Wifi-hez csak ezek a titkosítások vannak, WEP felesleges mivel semmire se jó, a WPA/WPA2 pedig adott. Ami még van az a WPA/WPA2-Enterprise ami otthoni környezetben nem használható mivel kellene hozzá egy szerver is.Tapasztalt valaki ilyen és sikerült-e megoldani, pl. FW frissítéssel? Hogy megy ez a UPC-nél?
A firmware frissítés központilag jó amikor kiadják, te ezt nem tudod befolyásolni. -
-
-
válasz
cseri zoli #2118 üzenetére
Mivel belső antennás és a szolgáltató tulajdona így nem lehet másik antennát rátenni. Amit ilyenkor tenni lehet, hogy beszerzel egy külső antennás router-t/AP-t és azt rákötöd kábel és ezen letiltod a wifi-t.
-
-
-
-
-
-
Nézni kellene egy inSSIDer képet, hogy nincs-e valamilyen más hálózat általi zavarás. A UPC HGW-t át lehet tenni bridged módba így bármilyen router be lehet tenni után simán.
Egyenként ki kellene próbálni, hogy egyik csatlakozó eszköz(ök)nél jelentkezik leginkább az instabilitás. -
válasz
norgetroll #2070 üzenetére
Kellene csinálni egy inSSIDer mérés és az alapján beállítani.
Nekem nincsen gondom a jelerősséggel, igaz csak egy mobillal használom a wifi-t. -
-
-
-
válasz
dawe666 #1942 üzenetére
Az eszköz nem szimultán így egyszerre csak az egyik sávon tud dolgozni. Azt akartam mondani, hogy a UPC-nél kétféle verzió van az eszközből, az egyiken csak 2,4 GHz sáv használható (sz ennyim is ilyen, régebbi) és az újabb amelyen már mind a két sáv használható, külön-külön,
A régi firmware-ben volt lehetőség a 192.168.100.1 címen keresztüli elérésre is ami általában modemeknek az admin címe szokott lenni de erre az k firmware-ben már nincs lehetőség.
-
-
-
-
-
-
-
Nálam nincsen a fent említett gondok az eszközzel pedig UPC-s vagyok, panelban lakok és még a single band típussal rendelkezek. Elsők között kértem és kaptam is ilyen eszközt amikor lehetőség volt az erre váltásra és azóta is szépen teszi a dolgát minden nemű hozzányúlás/állítgatás nélkül, hónapokat elmegy újraindulás nélkül. Eddig csak egyszer kellett hibát bejelentenem miatt, tönkre ment a tápja de csak a tápot kellett cserélni, magát az eszköz nem.
-
-
-
-
-
Nálam jelenleg ez a verzió van: epc3925-ESIP-12-v302r125532-110616c_upc.bin, ideje: Jun 16 10:15:56 2011
-
-
Nekem több mint egy éve van egy ilyen eszköz szolgálatban és teljesen meg vagyok vele elégedve, torrent-etés is rendesen bírja, nem mutat semmi hibát. Ráadásul még a régi, singel band-es típus van nálam.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Mr Krabs #1618 üzenetére
1; A Cisco EPC3208 egy sima modem, ez a téma pedig a EPC3925 HGW-é így nem ide való, menj át a sima router gondos témába.
2; A zöld LED azt jelenti, hogy a kapcsolat gigabites, a narancs pedig, hogy 100-as de ettől még működnie kell.
3; Ha átmentél írd majd le, hogy pontosan milyen router és, hogy milyen beállításokat használtál. -
-
-
-
-
-
-
Nálam már 10 hónapja dolgozik és semmi bajom nem volt vele, tápot kellett egyszer cserélni de nem volt vészes.
Én állandóan futtatom a torrent-et és meg sem kottyan neki, wifi-t csak egy mobillal használom így nem tudok róla relevánsan nyilatkozni, 68m2 panelban szépen van mindenhol elegendő jel.Akinek jól működik az nem fog jönni a fórumra, csak akkor ha valami nem oké.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Gabesz87 #1379 üzenetére
Az AUTO beállítás többnyire 1-2 gyárilag előre le fixált csatornát jelent, többnyire a 6-ost, pedig azt kellene jelentenie, hogy az eszköz megkeresi az éppen legmegfelelőbb csatornát.
A csatorna beállításnál a másik fontos kérdés még, hogy a többi azonos vagy szomszédos csatornán sugárzó hálózat milyen messze van, a linkelt programokban ezt elég világosan lehet látni, minél kisebb egy adott hálózat értéke annál messzebb van/árnyékoltabb. Törekedni kell, hogy ha nincsen tiszta csatorna akkor is olyat válasszunk ahol a több minél kevesebbet zavar. -
-
válasz
Gabesz87 #1375 üzenetére
A +/- 3 csatorna távolság azt jelenti, hogy a három szomszédos csatornán sincsen senki minkét távolságban de mivel panelban laksz ez elég nehéz megoldani. Nálad konkrétan végig kell próbálni az összeset és kiválasztani, hogy melyiken a legjobb a vétel.
A wifi-t a router a LAN porttól is tudja szórni mivel Switch/AP módban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer notebook topic
- Hardcore café
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged