Új hozzászólás Aktív témák
-
wmati
addikt
válasz
bakancs446 #1835 üzenetére
Nem is fogod megérteni ! Am T jelenleg egy test szoftver küldött ki Upc meg régebbi van de amîg fut rendesen nincs gond
-
wmati
addikt
válasz
bakancs446 #1831 üzenetére
Nyilván azért mert szeretnék minden lehetőségét kihasználni az eszköznek
-
wmati
addikt
válasz
Gubek-Einste #1770 üzenetére
Én azt mondom egy próbát megér, ha működik akkor sokat lehet spórolni vele. De a végső döntés úgy is a kérdezőé
-
wmati
addikt
válasz
Gubek-Einste #1768 üzenetére
Miért nem javaslod ?
-
wmati
addikt
válasz
Gubek-Einste #1766 üzenetére
Pedig annak úgy kéne működnie, mondjuk van más megoldás is utp y elosztó
-
wmati
addikt
Én először is azt kérem moderáld magadat, aztán biztos nem játszanak a központba olyat letolják a sebességet egy ember nem rendelkezik ilyen perverzióval nem minősül szerződés szegésnek ugyanis ha jól olvastam a garantált sávszél megvan. 1412 tegyél hiba bejelentést nagy valószínűséggel leráznak de mindenhol ez van próbálkozzál esetleg kérj vezetőségi vissza hívást
(#1728) stoppero Érdekes én még nem tapasztaltam ilyet
-
wmati
addikt
Miben változott a firmware ?
-
wmati
addikt
-
wmati
addikt
Channel Width mire érdemes állítani?
-
wmati
addikt
válasz
Gubek-Einste #1075 üzenetére
pontosan így van
-
wmati
addikt
-
wmati
addikt
-
wmati
addikt
válasz
Gubek-Einste #984 üzenetére
Csak wifin van ez csak egy gépel és ciacora van dugva 2 db router de a dbcp cisco adja mindegyik wifin ez van
-
wmati
addikt
Az mér van hogy ez az eszköz kidobálja vagy nem ad ip egy laptopnak ?
-
wmati
addikt
Házon belül csatlakozók elosztók kábelek rendbe vannak ?
-
wmati
addikt
válasz
#00983040 #897 üzenetére
Kicsit kevés a jel de még tűrhető
Downstream Channelnél Power Level: enek - 15 dbmv és + 15 között kell lenie legjobb ha minél közelebb van a 0 hoz, Signal to Noise Ratio 40 db körül kell lennie jó estben de kisebb nagyobb kitérés bele fér
Ha nem tapasztalsz semmi gondot akkor nem kell foglalkozni vele, ezek a jelszintek nagyban függnek a házon belül található elosztóktól és kábelek minőségétőlmik a tünetek ?
-
wmati
addikt
válasz
schferenc77 #890 üzenetére
Szerintem nem kéne hogy működjön ugyan is a helyi központban MAC cím alapján vannak beregisztrálva a modemek, de elméletileg ha mac címet beírod a saját eszközbe meg esetleg egyéb adatokat akkor akár működhet de nem hiszem meg a T elég jól rálát a saját eszközeire és feltűnne nekik hogy cisco helyet más van ott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest