Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pataka

csendes tag

Üdvözlet! Most tettem fel az 5.12 helyére legfrissebbet (6.2?), és azt szeretném elérni, hogy csak kézi keresésre használhassam az AV-t, ahogy eddig. Egyébként Nod32 van még (és MBAM) valós idejűnek. (W7pro 64bit)

Az OK, hogy az AV-t kikapcsoltra állítom (a "Biztonsági beállításoknál" is deaktiváltam minden profilt) de ekkor is örökké elkezd automatikus vizsgálatokat futtatni, amit nem szeretnék. :(( Ezzel mit lehet tenni? Ráadásul megállítani sem sikerül ilyenkor, akkor mintha lefagyna, ablakot bezárni sem lehet, mozgatni sem, aztán talán valamikor nagysokára mégis eltűnik. (Közben általában mindenfélével próbálkozom kínomban, s hogy attól-e, vagy magától áll le - esetleg a megállítási szándékom ellenére való végigkeresés után :F - azt még nem tudom... Közben olykor a win ablakok is megmerevednek, kis kék karika pörög... :W)
    Hogyan lehet az automatikus keresést kikapcsolni? 5.12-n nagyszerűen működött minden, egy letöltés után a menűből a keresést lefuttattam, s különben nem okoskodott semmit.

És még egy, ilyenkor mégnézem a feladatkezelőben, és vagy 3-5db "cis.exe" fut. Ez normális?
    Na és még +egy kérdés (egyikről ugrik be a másik) - A Your Uninstaller programok listáján duplán szerepel a "COMODO Internet Security Premium" bejegyzés, tökéletesen azonos adatokkal, tulajdonságokkal. Ez is miért lehet így?
    - Egészséget!

Új hozzászólás Aktív témák