-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataka
csendes tag
Üdvözlet! Most tettem fel az 5.12 helyére legfrissebbet (6.2?), és azt szeretném elérni, hogy csak kézi keresésre használhassam az AV-t, ahogy eddig. Egyébként Nod32 van még (és MBAM) valós idejűnek. (W7pro 64bit)
Az OK, hogy az AV-t kikapcsoltra állítom (a "Biztonsági beállításoknál" is deaktiváltam minden profilt) de ekkor is örökké elkezd automatikus vizsgálatokat futtatni, amit nem szeretnék.
Ezzel mit lehet tenni? Ráadásul megállítani sem sikerül ilyenkor, akkor mintha lefagyna, ablakot bezárni sem lehet, mozgatni sem, aztán talán valamikor nagysokára mégis eltűnik. (Közben általában mindenfélével próbálkozom kínomban, s hogy attól-e, vagy magától áll le - esetleg a megállítási szándékom ellenére való végigkeresés után
- azt még nem tudom... Közben olykor a win ablakok is megmerevednek, kis kék karika pörög...
)
Hogyan lehet az automatikus keresést kikapcsolni? 5.12-n nagyszerűen működött minden, egy letöltés után a menűből a keresést lefuttattam, s különben nem okoskodott semmit.És még egy, ilyenkor mégnézem a feladatkezelőben, és vagy 3-5db "cis.exe" fut. Ez normális?
Na és még +egy kérdés (egyikről ugrik be a másik) - A Your Uninstaller programok listáján duplán szerepel a "COMODO Internet Security Premium" bejegyzés, tökéletesen azonos adatokkal, tulajdonságokkal. Ez is miért lehet így?
- Egészséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest