- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataka
csendes tag
Üdvözlet! Most tettem fel az 5.12 helyére legfrissebbet (6.2?), és azt szeretném elérni, hogy csak kézi keresésre használhassam az AV-t, ahogy eddig. Egyébként Nod32 van még (és MBAM) valós idejűnek. (W7pro 64bit)
Az OK, hogy az AV-t kikapcsoltra állítom (a "Biztonsági beállításoknál" is deaktiváltam minden profilt) de ekkor is örökké elkezd automatikus vizsgálatokat futtatni, amit nem szeretnék.
Ezzel mit lehet tenni? Ráadásul megállítani sem sikerül ilyenkor, akkor mintha lefagyna, ablakot bezárni sem lehet, mozgatni sem, aztán talán valamikor nagysokára mégis eltűnik. (Közben általában mindenfélével próbálkozom kínomban, s hogy attól-e, vagy magától áll le - esetleg a megállítási szándékom ellenére való végigkeresés után
- azt még nem tudom... Közben olykor a win ablakok is megmerevednek, kis kék karika pörög...
)
Hogyan lehet az automatikus keresést kikapcsolni? 5.12-n nagyszerűen működött minden, egy letöltés után a menűből a keresést lefuttattam, s különben nem okoskodott semmit.És még egy, ilyenkor mégnézem a feladatkezelőben, és vagy 3-5db "cis.exe" fut. Ez normális?
Na és még +egy kérdés (egyikről ugrik be a másik) - A Your Uninstaller programok listáján duplán szerepel a "COMODO Internet Security Premium" bejegyzés, tökéletesen azonos adatokkal, tulajdonságokkal. Ez is miért lehet így?
- Egészséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Citizen
- Óra topik
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő