- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- MIUI / HyperOS topik
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataka
csendes tag
Üdvözlet! Most tettem fel az 5.12 helyére legfrissebbet (6.2?), és azt szeretném elérni, hogy csak kézi keresésre használhassam az AV-t, ahogy eddig. Egyébként Nod32 van még (és MBAM) valós idejűnek. (W7pro 64bit)
Az OK, hogy az AV-t kikapcsoltra állítom (a "Biztonsági beállításoknál" is deaktiváltam minden profilt) de ekkor is örökké elkezd automatikus vizsgálatokat futtatni, amit nem szeretnék.
Ezzel mit lehet tenni? Ráadásul megállítani sem sikerül ilyenkor, akkor mintha lefagyna, ablakot bezárni sem lehet, mozgatni sem, aztán talán valamikor nagysokára mégis eltűnik. (Közben általában mindenfélével próbálkozom kínomban, s hogy attól-e, vagy magától áll le - esetleg a megállítási szándékom ellenére való végigkeresés után
- azt még nem tudom... Közben olykor a win ablakok is megmerevednek, kis kék karika pörög...
)
Hogyan lehet az automatikus keresést kikapcsolni? 5.12-n nagyszerűen működött minden, egy letöltés után a menűből a keresést lefuttattam, s különben nem okoskodott semmit.És még egy, ilyenkor mégnézem a feladatkezelőben, és vagy 3-5db "cis.exe" fut. Ez normális?
Na és még +egy kérdés (egyikről ugrik be a másik) - A Your Uninstaller programok listáján duplán szerepel a "COMODO Internet Security Premium" bejegyzés, tökéletesen azonos adatokkal, tulajdonságokkal. Ez is miért lehet így?
- Egészséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest