- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Hogy tudok CFW-vel hálózati megosztást csinálni? Win 8 alatt osztanám meg a hálózatot, a laptop antennáján keresztül, de a másik fél csak annyit lát, hogy korlátozott. Annyit elkövettem, hogy a hálózati zónákból sikeresen eltávolítottam mindent... Attól tartok komolyabb tudásra van itt szükség, ami még nincsen meg. Kaspersky-nél egy-kettő megvoltam.
Köszi!
-
válasz
Tappancs2001 #5642 üzenetére
Szia!
Ha gondolod feltöltöm neked a CIS Pro 1 éves promo-setupját, ami egyébként csak annyiban különbözik a free-től, hogy van benne GeekBuddy terméktámogatás a teljes licenszidőre...
-
válasz
blattida #5545 üzenetére
Köszi a válaszodat!
Azt tudom, hogy a cég a security programok innovatív fejlesztésén kívül sok mással is foglalkozik, de azt nem értem, hogy miért most állnak le a védelmi progik fejlesztésével, ha már a minősítő cégek is egyre elégedettebbek vele?! Vagy valamint rosszul értettem?
Azon gondolkodom, hogy hagyjam-e a KIS-t (2011), vagy esetleg egy CIS Pro Firewall + ESET 5 beta..? Mindegy, ez már az én hülyeségem...
-
válasz
blattida #5502 üzenetére
Szia Blattida!
Ezzel a megjegyzéseddel mire gondoltál pontosan? A COMODO átfogó jövőjéről, vagy csak egy esetleges hazai megjelenésről...? Nem jól megy a cégnek? Épp most szerettem volna feltenni a CIS Pro-t, hátha van olyan jó, mint a KIS 2011...
Bár maxklausen által belinkelt av-testes napló nem túl meggyőző... Ott a KIS és a NIS van istenítve...
-
A Firewall 5.3-ban kiválasztottam a firefoxot sandboxban való futtatáshoz. Milyen jogkört érdemes megadni, ill. ezek után, amíg át nem állítom mindvégig a sandboxban fut majd a böngésző?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen program, ami...?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest