- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
Hali!
Alapból azért keveredtem ide, mert a Comodo feldobott egy riasztást, hogy a local settings/temp könyvtárban bch_plus.exe nevű rosszindulatú cuccot talált, mi legyen vele. Mondtam neki, hogy törölje, erre közölte, hogy az nem sikerült teljesen, majd a fizetős geekbuddy segítséget javasolta.
Lefuttam az avastot a mappán, de nem talált semmit? Most akkor mégis leszedte a commodo, vagy mi történt?Kettes számú probléma, hogy itt az utolsó pár hsz-t átfutva azokon felbuzdulva én is lefuttattam a CLT-t, de siralmasan kevés pontom lett. Hogy lehet ezt helyre rakni? Mármint nekem az eredmények semmit nem mondanak. Az, hogy valamelyik eredmény vulnerable az most konkrétan mit jelent? Azt, hogy ott gond van, vagy azt amit a szó jelent, hogy előfordulhat gond?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest