- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- LTE frekvenciák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
blattida #517 üzenetére
xp sp3, bekapcsolt frissitéssel(eredeti). Még mellette figyel egy spybot is, az se csinált semmit, pedig a saját kis vackaimat is meg szokta fogni....
Felraktam, kapcsolodtam a netre, gugli a kezdőlap, el kezdtem nézni a menüjét a comodonak, már nyomtam volna rá a virusadatbázis frissítésre és beugrott ez a retek...Ami még érdekesebb hogy azóta semmi, nem került elő. Ugy emlékeztem ez újraindulás után megint megjelenik kísérteni...
-
törölt tag
bazdmegbadzmebazdmeg beszopta az ujraindulos viriust....már azt sem tudom hogy hivjak, és hol az a kurva removal toolja...évek óta nem láttam...kellett nekem kiserletezni:@@ arrol nem is beszélve hogy teljesen megfekteti a gépet, szarrá fagy....baszottjo internet secruity
ui:direkt nem irom mit hasznalok 5-6éve...
jah mindezt ugy hogy 5masodperccel a felrakása után...telepités alatt nem volt kapcsolat, és egyedul a gugliig jutotam el a bongészöben...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Suzuki topik
- Kutya topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest