- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
üzenetére
Hát tudok így kapásból egy pár programot amit egyszerűbb használni ..
Ezért szoktam mindig mondani, hogy a Comodo utánaolvasást igényel. Van olyan antivirus, amit feltelepítesz és utána el is felejted, hogy fent van. Comodo nem ilyen, törődést igényel
Nem mindenkiben van meg a kellő érdeklődés hogy belemélyüljön az antivirus program használatába. Aki nem hajlandó időt szánni rá hogy a Comodot megértse, annak nem hogy fejfájása lesz, hanem szerintem nem is ajánlott feltenni, mert a Comodo annyira véd, amennyire az ember ért hozzá. Ezért lehet olyan is, hogy valaki felteszi a Comodo-t, lusta utánaolvasni, kap egy csomó kérdést, mindegyiket engedélyezi, nem is tudja értelmezni a kérdéseket, és ezért véletlen engedélyezett egy kártékony folyamatot is.Ettől függetlenül nagyszerű program a Comodo, és első osztályú védelmet nyújt, de csak azoknak, akik értik is a programot.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezért szoktam mindig mondani, hogy a Comodo utánaolvasást igényel. Van olyan antivirus, amit feltelepítesz és utána el is felejted, hogy fent van. Comodo nem ilyen, törődést igényel
Nem mindenkiben van meg a kellő érdeklődés hogy belemélyüljön az antivirus program használatába. Aki nem hajlandó időt szánni rá hogy a Comodot megértse, annak nem hogy fejfájása lesz, hanem szerintem nem is ajánlott feltenni, mert a Comodo annyira véd, amennyire az ember ért hozzá. Ezért lehet olyan is, hogy valaki felteszi a Comodo-t, lusta utánaolvasni, kap egy csomó kérdést, mindegyiket engedélyezi, nem is tudja értelmezni a kérdéseket, és ezért véletlen engedélyezett egy kártékony folyamatot is.